LEGO Wonder Woman™ vs Cheetah - 76157

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
Wonder Woman™ vs Cheetah

Wonder Woman™ actiefigurenspeelgoed om zelf te bouwen van gevechtsscène uit de film

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Brickshop (€ 32,98)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO DC Wonder Woman vs Cheetah (76157) bouwset

Beleef de filmactie uit Wonder Woman™ 1984 van dichtbij met deze spannende LEGO® DC Wonder Woman vs Cheetah bouwset. Ga de strijd aan tussen Wonder Woman (Diana Prince™) en haar aartsvijand Cheetah (dr. Barbara Minerva™) bij de zendtoren en laat je fantasie de vrije loop!

Dubbel zoveel plezier
Deze bouwset zit boordevol actie en biedt kinderen dubbel zoveel speelplezier. Help Max™ om de bunker binnen te dringen terwijl de zenderpanelen boven hem ronddraaien. Ondertussen gaan Wonder Woman en Cheetah de strijd met elkaar aan. Met coole functies en eindeloze mogelijkheden kunnen jonge superhelden hun fantasie de vrije loop laten.

Populair LEGO DC speelgoed
LEGO DC constructiespeelgoed stelt kinderen in staat om hun favoriete superhelden na te spelen in gevechten tussen goed en kwaad om de wereld te redden. Met legendarische personages en coole gadgets zijn de LEGO DC bouwsets een geweldig cadeau voor kinderen om eindeloos mee te spelen, alleen of samen met anderen.

  • Dit 2-zijdige model bestaat uit een hightech bunker en een draaiende zendmast, waardoor er van alles kan gebeuren tijdens het spelen met Wonder Woman™ (Diana Prince™) en Cheetah (dr. Barbara Minerva™).
  • De minifiguren van Wonder Woman™ en Cheetah zorgen voor superheldenactie, terwijl Max™ zich in het controlecentrum bevindt. De zendmast kan 360 graden draaien en omhoog en omlaag bewegen.
  • Kinderen kunnen de minifiguur van Wonder Woman™ aan de draaiende zender bevestigen en rond de toren laten vliegen, terwijl Max™ de controle heeft. Wanneer de superschurk Cheetah arriveert, begint de strijd pas echt!
  • Deze LEGO® DC Wonder Woman™ vs Cheetah (76157) set is ca. 19 cm hoog en 17 cm breed, met een radarschotel van ca. 20 cm voor grootschalig en fantasierijk spel.
  • Geschikt voor jongens en meisjes van 7 jaar en ouder. Een cool cadeau boordevol actie voor alle jonge superhelden.
  • Geen batterijen nodig, waardoor kinderen op elk moment kunnen genieten van deze LEGO® DC speelset. Batterijloos speelgoed stimuleert creatief denken, fantasierijk spelen en probleemoplossend vermogen.
  • De bouwgids maakt het eenvoudig voor kinderen die nog niet bekend zijn met LEGO® bouwspeelgoed om direct aan de slag te gaan met bouwen en spelen.
  • LEGO® DC speelsets stimuleren fantasierijk spel, zowel alleen als samen met anderen. Kinderen kunnen hun favoriete filmscènes naspelen, zelf verhalen verzinnen en de speelsets tentoonstellen in hun kamer.
  • LEGO® bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen voor consistentie, compatibiliteit en gemakkelijke montage en demontage - al sinds 1958.
  • Elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld, zodat jouw jonge superheld veilig kan spelen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Dit 2-zijdige model bestaat uit een hightech bunker en een draaiende zendmast. Wanneer kinderen met Wonder Woman™ (Diana Prince™) en haar aartsvijand Cheetah (dr. Barbara Minerva™) gaan spelen, kan er van alles gebeuren!
  • De minifiguren van de gevleugelde Wonder Woman™ en Cheetah zorgen voor superheldenactie, terwijl de minifiguur van Max™ zich in het controlecentrum bevindt. Hoog boven hen draait de zendmast 360 graden rond en omhoog en omlaag.
  • Kinderen kunnen de minifiguur van Wonder Woman™ aan de draaiende zender bevestigen. Terwijl ze rond de toren vliegt, heeft Max™ de bediening in handen. Wanneer de superschurk Cheetah arriveert, begint de strijd pas echt!
  • Jongens en meisjes van 7 jaar en ouder zullen genieten van spannende, fantasierijke avonturen met dit populaire LEGO® DC Wonder Woman™ speelgoed. Een cool cadeau boordevol actie voor alle jonge superhelden.
  • Deze LEGO® DC Wonder Woman™ vs Cheetah (76157) set is ca. 19 cm hoog en 17 cm breed met een radarschotel vanca. 20 cm voor fantasierijk spel op grote schaal.
  • Aangezien er geen batterijen nodig zijn, kunnen kinderen wanneer ze maar willen genieten van deze Wonder Woman™ 1984 LEGO® DC speelset. Batterijloos speelgoed stimuleert het creatief denkvermogen, fantasierijk speelplezier en probleemoplossend vermogen.
  • Op zoek naar een superheldenspeelset voor een kind dat nog niet bekend is met LEGO® bouwspeelgoed? Dit Wonder Woman™ en Cheetah speelgoed wordt geleverd met een eenvoudig te volgen bouwgids, waardoor kinderen meteen kunnen beginnen met bouwen en spelen.
  • LEGO® DC speelsets stimuleren fantasierijk spel, zowel samen met anderen als alleen, waarin kinderen hun favoriete filmscènes naspelen, zelf verhalen verzinnen en de geweldige speelsets op hun kamer kunnen neerzetten.
  • LEGO® bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen zodat ze consistent, compatibel en comfortabel op elkaar te zetten en van elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • De LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld voor jouw jonge superheld.