LEGO Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™ - 76188

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Batman™ klassieke tv-serie Batmobile™

Klassieke Batmobile™ uit de originele tv-serie uit 1966

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 59,89)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Met de LEGO® DC Batman™: Batman klassieke tv-serie Batmobile™ (76188) kunnen kinderen genieten van de stijl, actie en spanning van de originele Batman tv-serie uit 1966. Dit beroemde voertuig zit boordevol coole functies en wordt geleverd met een draaibare standaard. Kinderen kunnen eindeloze Batman avonturen beleven met deze indrukwekkende Batmobile, inclusief minifiguren van Batman en The Joker™ uit de originele tv-serie. Het voertuig heeft een openende kofferbak met een Batarang™ en extra stenen om de motorkap aan te passen - met of zonder noppenschieters. Na alle actie kunnen ze de Batmobile op een draaibare standaard plaatsen om het vanuit alle hoeken te bewonderen. De LEGO® DC Batman™: Batman klassieke tv-serie Batmobile™ (76188) biedt fans van superhelden de stijl, actie en spanning van de originele Batman tv-serie uit 1966. De set bevat een bouwbare Batmobile™, minifiguren van Batman™ en The Joker™ in de klassieke jaren 60-stijl, en een draaibare standaard. Jonge superhelden kunnen door de straten van GOTHAM CITY™ racen met Batman™ in zijn Batmobile™ om The Joker™ te vangen. Na alle actie kunnen ze het voertuig op een draaibare standaard met een beschrijvend naamplaatje zetten. De Batmobile™ is ca. 6 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed en kan perfect worden gecombineerd met andere LEGO® DC Batman™ sets. Met alle coole personages, voertuigen, gadgets en wapens bieden LEGO® DC Batman™ speelsets kinderen een heleboel superheldenactie waarmee ze eindeloze fantasierijke avonturen kunnen beleven. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen - en dat is al zo sinds 1958. Ze worden uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • De LEGO® DC Batman™: Batman klassieke tv-serie Batmobile™ (76188) geeft fans van superhelden alle stijl, actie en spanning uit de originele Batman tv-serie uit 1966 in handen.
  • De set bevat een bouwbare Batmobile™, die je met of zonder schieters in elkaar kunt zetten, plus minifiguren van Batman™ en The Joker™ – allemaal in de klassieke jaren 60-stijl – en een draaibare standaard.
  • Jonge superhelden racen door de straten van GOTHAM CITY™ met Batman™ in zijn Batmobile™ om The Joker™ te vangen. Na alle actie kunnen ze het voertuig op een draaibare standaard met beschrijvend naamplaatje zetten.
  • Vanaf 7 jaar. Een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor Batman™ fans die van iets heel bijzonders houden.
  • De Batmobile™ is ca. 6 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed en je kunt hem uitstekend combineren met andere LEGO® DC Batman™ sets.
  • Op de originele Batmobile uit 1966 zat geen geschut. Daarom hebben we extra stenen aan deze set toegevoegd, zodatje de motorkap op de auto in de serie kunt laten lijken.
  • Met alle coole personages, voertuigen, gadgets en wapens bieden LEGO® DC Batman™ speelsets kinderen een heleboel superheldenactie waarmee ze eindeloze fantasierijke avonturen kunnen beleven.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.