LEGO Batman™ - 40386

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
Batman™

Cool Batman™ portret van LEGO® stenen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 28,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
LEGO Brick Sketches™ Batman (40386) is een must-have voor fans van de Caped Crusader™. Bouw je eigen LEGO® Batman™ afbeelding en pronk ermee aan de muur met de ingebouwde haak. Met de stevige 12x16-bouwplaat blijven de LEGO stenen op hun plaats. Dit verzamelmodel is perfect als cadeau voor verjaardagen en feestdagen, en een waardevolle toevoeging aan elke LEGO Brick Sketches personages verzameling. Belangrijke kenmerken: - Bouw je eigen coole Brick Sketches™ Batman™ portret en laat het aan iedereen zien. - Deze 115-delige bouwset is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en maakt deel uit van het LEGO® Brick Sketches™ thema. - De LEGO® Brick Sketches™ Batman™ is ca. 13 cm hoog, 9 cm breed en 3 cm diep, en kan zowel op een oppervlak staan als aan de muur worden opgehangen met de ingebouwde haak. Mis deze coole blikvanger niet voor in de kinderkamer!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Jonge LEGO® bouwers en Batman™ fans zullen het geweldig vinden om dit coole Brick Sketches™ verzamelmodel te bouwen en het portret van de beroemde held van GOTHAM CITY™ aan iedereen te laten zien.
  • Deze 115-delige bouwset is een leuk cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en maakt deel uit van het LEGO® Brick Sketches™ thema, dat bestaat uit bouwbare 3D-afbeeldingen van beroemde personages op een 12x16-bouwplaat om te verzamelen.
  • De LEGO® Brick Sketches™ Batman™ van ca. 13 cm hoog, 9 cm breeden 3 cm diep is een coole blikvanger in elke kinderkamer, of hij nu ergens staat of aan de muur is opgehangen met de ingebouwde haak.