LEGO Batman™ vs. The Joker™: Batmobile™ achtervolging - 76180

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Batman™ vs. The Joker™: Batmobile™ achtervolging

Batman™, Batgirl™ en The Joker™ vechten het uit tijdens een bankoverval

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 49,95)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
LEGO® DC Batman™: Batman vs. The Joker™: Batmobile™ achtervolging (76180) is een spannende speelset met iconische personages en coole voertuigen. Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar en biedt tal van voordelen voor hun ontwikkeling. De LEGO 4+ set is een geweldige start voor jonge superhelden. Met het speciale startsteenchassis kunnen kinderen zelf de Batmobile bouwen. De set wordt geleverd met eenvoudige bouwinstructies en speeltips. Daarnaast kunnen kinderen de gratis LEGO Bouwinstructies app downloaden, waarmee ze hun speelset tijdens het bouwen kunnen draaien en visualiseren. Deze speelset zorgt niet alleen voor plezier bij kinderen, maar ook bij het hele gezin. Het delen van bouwvaardigheden met de volgende generatie creëert bijzondere momenten in de ontwikkeling van jonge bouwers. De LEGO® DC Batman™: Batman vs. The Joker™: Batmobile™ achtervolging (76180) bevat minifiguren van Batman™, Batgirl™ en The Joker™, een bouwbare Batmobile™, een maffe hot rod, een bankkluis en vele andere authentieke extra's. Help Batman™ en Batgirl™ om The Joker™ te stoppen wanneer hij een bankkluis vol geld steelt met zijn hot rod. Gebruik de wapens van de Batmobile™, gooi de Batarang™ en schiet een grijphaak af om hem te vangen. De Batmobile™ is ongeveer 6 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed. Het voertuig is perfect voor kleine handjes om mee te spelen en biedt genoeg ruimte voor legendarische avonturen. De set bevat een eenvoudige bouwhandleiding en de onderdelen zijn verdeeld over afzonderlijke zakjes. Zo kunnen kinderen stap voor stap genieten van het bouwproces. Met de gratis LEGO® Bouwinstructies app kunnen kinderen inzoomen op hun speelset en deze draaien en visualiseren voor nog meer bouwplezier. LEGO® 4+ sets laten kinderen kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. Ze kunnen deze sets delen met hun ouders en vriendjes. LEGO® stenen en onderdelen voldoen aan strikte industrienormen en zijn veilig voor kinderen. Ze kunnen gemakkelijk worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald. LEGO® streeft al sinds 1958 naar veiligheid en kwaliteit.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Deze supercoole LEGO® DC Batman™: Batman vs. The Joker™: Batmobile™ achtervolging (76180) superheldenspeelset is ontworpen om de fantasie, de behendigheid en het zelfvertrouwen van kinderen vanaf 4 jaar te stimuleren.
  • Inclusief minifiguren van Batman™, Batgirl™ en The Joker™, een bouwbare Batmobile™, een maffe hot rod, een bankkluis en een heleboel authentieke extra's.
  • Wanneer The Joker™ zijn hot rod gebruikt om een bankkluis vol geld te stelen, kunnen kinderen Batman™ en Batgirl™ helpen omde wapens van de Batmobile™ af te vuren, de Batarang™ te gooien en een grijphaak af te schieten om hem te stoppen.
  • Deze LEGO® 4+ set is speciaal ontworpen met een startsteenchassis en bevat eenvoudige bouwstappen, zodat kinderen vanaf 4 jaar zelfstandig leren bouwen en daarbij hun creatieve zelfvertrouwen ontwikkelen.
  • De Batmobile™ is ca. 6 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed. Groot genoeg voor legendarische avonturen en perfect voor kleine handjes om op te pakken en mee te spelen.
  • Er zit een eenvoudige bouwhandleiding bij en de onderdelen zitten bij elkaar in afzonderlijke zakjes, met in elk zakje een onderdeel en personage om te bouwen. Zo genieten kinderen stap voor stap van het bouwproces.
  • Download de gratis LEGO® Bouwinstructies app met digitale Instructions PLUS, waarmee kinderen tijdens het bouwen kunnen inzoomen op hun speelset en deze kunnen draaien en visualiseren voor nog meer bouwplezier.
  • LEGO® 4+ sets laten kinderen kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden die ze graag met hun ouders en vriendjes zullen delen.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, zodat alle 4+ sets gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge kindveiligheidsnormen.