Ontketen de kracht van de zee met de LEGO Technic 42174 Emirates team New Zealand AC75 yacht

Brickyes

LEGO heeft opnieuw de grenzen van creatief bouwen verlegd met de aankondiging van hun nieuwste model: de LEGO Technic 42174 Emirates Team New Zealand AC75 Yacht. Deze set is een must-have voor volwassen LEGO-liefhebbers en fans van zeilen. Lees verder om alles te ontdekken over dit indrukwekkende nieuwe model.

Ontketen de kracht van de zee met de LEGO Technic 42174 Emirates team New Zealand AC75 yacht

Een eerbetoon aan de zeilsport

De LEGO Technic 42174 Emirates Team New Zealand AC75 Yacht is een eerbetoon aan de geavanceerde technologie en het vakmanschap van de zeilsport. Deze set is een replica van de AC75-jacht van het Emirates Team New Zealand, een team dat bekend staat om zijn indrukwekkende prestaties in de America’s Cup. Met deze set kunnen bouwers de complexiteit en schoonheid van deze zeiljachten ervaren, stuk voor stuk.

Een gedetailleerd en uitdagend bouwproject

Met 962 stukjes biedt deze LEGO Technic set een uitdagende en bevredigende bouwervaring. De set bevat talloze authentieke details die de realiteit van de AC75-jacht nabootsen. Van de gestroomlijnde romp tot de gedetailleerde tuigage en het geavanceerde foilsysteem, elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen om de bouwers een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden.

Voor de volwassen bouwers

De LEGO Technic 42174 Emirates Team New Zealand AC75 Yacht is speciaal gericht op volwassen bouwers. Met een aanbevolen leeftijd van 18 jaar en ouder, is deze set ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een complex en intrigerend bouwproject. Het bouwen van deze jacht vereist geduld, precisie en een scherp oog voor detail, wat het een perfect project maakt voor ervaren LEGO-bouwers en modelbouwers.

Release en prijs

De LEGO Technic 42174 Emirates Team New Zealand AC75 Yacht zal vanaf 1 augustus 2024 verkrijgbaar zijn. Met een verkoopprijs van €119,99 biedt deze set een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gezien de complexiteit en het detailniveau van het model. Deze set is een must-have voor zowel LEGO Technic-fans als liefhebbers van de zeilsport.

Conclusie

Met de release van de LEGO Technic 42174 Emirates Team New Zealand AC75 Yacht, blijft LEGO de verwachtingen overtreffen en biedt het een unieke kans om de wereld van de zeilsport te verkennen. Dit model is niet alleen een geweldige aanvulling op elke LEGO-collectie, maar ook een inspirerende manier om de technische en esthetische wonderen van moderne zeiljachten te waarderen. Mis deze kans niet om een meesterwerk in LEGO-vorm te bouwen!

Ben je fan van LEGO Technic? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs