LEGO Cat® D11 Bulldozer met app-besturing - 42131

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Cat® D11 Bulldozer met app-besturing

Bouw je eigen iconische bouwmachine

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Unieke Bricks (€ 399,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Bouw je eigen Cat® D11 Bulldozer met LEGO® Technic (42131)

Laat je innerlijke bouwheld los met deze indrukwekkende LEGO® Technic versie van de Cat® D11 Bulldozer (42131). Deze set is speciaal ontworpen voor volwassen LEGO fans en biedt een boeiende bouwervaring. Net als het echte model wordt deze bulldozer modulair opgebouwd. Een opwindend nieuw onderdeel is de verstelbare rupsband (nieuw vanaf oktober 2021), waarmee je de bulldozer realistisch kunt laten bewegen. Maar het bouwen is slechts het begin, want dit model zit boordevol authentieke kenmerken en functies om te ontdekken.

Bestuur je eigen bulldozer

Gebruik de CONTROL+ app om de krachtige machine te besturen. Bewonder de realistische bewegingen wanneer je het blad kantelt, omhoog en omlaag beweegt, of de ripper en ladder omhoog en omlaag laat gaan.

Ontdek de wereld van techniek

LEGO Technic bouwmodellen bieden levensechte bewegingen en mechanismen, waardoor LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier in aanraking komen met de wereld van techniek.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Bouw een indrukwekkende bouwmachine boordevol details met deze enorme LEGO® Technic Cat® D11 Bulldozer 42131 modelbouwset voor volwassenen.
  • Geniet van een boeiende bouwervaring en ontdek daarna de vele kenmerken en functies van het model. Bekijk de nieuwe LEGO® rupsband (nieuw vanaf oktober 2021) die de bulldozer op een realistische manier laat bewegen.
  • Gebruik de CONTROL+ app om jouw bulldozer te besturen. Breng het bulldozermodel tot leven: breng het blad omhoog en omlaag en kantel het, en breng de ripper en ladder omhoog en omlaag.
  • Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf of een liefhebber van Cat® bulldozers en andere coole voertuigen? Deze indrukwekkende bouwmachineset is een superleuk cadeau-idee.
  • Deze Cat® replica is ca. 26 cm hoog, 57 cm lang en 37 cm breed.
  • Werkt op 6 AA-batterijen (niet inbegrepen). De set bevat ook 2 nr. 15 motoren, 2 grote motoren en 1 hub.
  • Dit Cat® model is zorgvuldig ontworpen naar het echte model met zijn authentieke kleuren en uitstraling waar Cat® liefhebbers zo van houden.
  • Het LEGO® Technic universum bestaat uit geavanceerde bouwmodellen voor LEGO fans die op zoek zijn naar een boeiende bouwuitdaging.
  • LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.