LEGO Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck - 42129

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-07-31
Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck

Onverzettelijke kracht

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 211,00)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Ontdek de kracht van de LEGO® Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck (42129)

Dit indrukwekkende model biedt een boeiende bouwervaring voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Open de deuren en motorkap van de cabine en bewonder de realistische details. De werkende vering op alle 4 de wielen zorgt voor een soepele rit, terwijl het onderhoudsluik toegang biedt tot de gedetailleerde versnellingsbak. De draaiende radiatorventilator voegt een extra vleugje realisme toe.

Maar dat is nog niet alles! Voor het eerst in de geschiedenis van LEGO Technic heeft dit model een sperdifferentieel. Met de CONTROL+ app kun je de differentiëlen blokkeren en deblokkeren, waardoor je de vrachtwagen moeiteloos over ruig terrein kunt manoeuvreren. De app biedt ook verschillende bedieningsschermen om te sturen en de truck tot het uiterste te testen. Met uitdagingen en prestaties biedt deze set eindeloze speelmogelijkheden.

De Mercedes-Benz Zetros Trial Truck is een geweldige set voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 12 jaar. Het realistische ontwerp omvat racestickers, brandblussers en vlaggen om een hindernisbaan te creëren. Met een hoogte van 21 cm, een lengte van 48 cm en een breedte van 19 cm is dit een imposant voertuig.

De truck werkt op 6 AA-batterijen (niet inbegrepen) en wordt aangedreven door 1 Bluetooth® smart hub, 3 grote motoren en 1 medium motor. Het bouwproces van deze LEGO Technic set biedt een uitdaging voor ervaren bouwers. De onderdelen voldoen aan strenge industrienormen en zijn consistent, compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. LEGO Technic onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan wereldwijde veiligheidsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Liefhebbers van bouwspeelgoed zullen het fantastisch vinden om hun eigen modelversie van de Mercedes-Benz Zetros Trial Truck te bouwen. Probeer alle geweldige functies uit met behulp van de LEGO® Technic CONTROL+ app.
  • Dit LEGO® Technic 4x4 Mercedes-Benz Zetros Trial Truck (42129) model zit boordevol authentieke details, zoals werkende vering op alle 4 de wielen, een gedetailleerde versnellingsbak en een sperdifferentieel.
  • Met realistische ontwerpkenmerken zoals racestickers en 2 brandblussers. Gebruik de vlaggen om een hindernisbaan te maken en test hoe de vrachtwagen zich op verschillende soorten terrein gedraagt.
  • Dit is een geweldige set voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar, die er samen mee kunnen spelen. Het is ook fantastisch speelgoed voor jonge LEGO® bouwers die op zoek zijn naar een uitdagende bouwervaring.
  • De speelgoedvrachtwagen is ca. 21 cm hoog, 48 cm lang en 19 cm breed.
  • Werkt op 6 AA-batterijen (niet inbegrepen). Je kunt de batterijhouder gemakkelijk loshalen, zodat je de batterijen eenvoudig kunt verwisselen als ze leeg zijn.
  • Deze LEGO® Technic truck met app-bediening wordt aangedreven door 1 Bluetooth® smart hub, 3 grote motoren en 1 medium motor, die zijn inbegrepen in de set.
  • LEGO® Technic bouwspeelgoed biedt LEGO fans die toe zijn aan een nieuwe bouwuitdaging een bouwproces voor gevorderden.
  • LEGO® Technic onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® Technic onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.