Ontdek de toekomst van racen met LEGO Technic 42176 Porsche GT4e performance

Brickyes

Stap in de wereld van high-performance racen met LEGO's nieuwste sensatie: de Technic 42176 Porsche GT4e Performance. Deze revolutionaire set belooft een ongeëvenaarde ervaring te bieden aan liefhebbers van snelheid en technologie. Ontdek meer over deze baanbrekende release die gepland staat voor 1 augustus 2024.

Ontdek de toekomst van racen met LEGO Technic 42176 Porsche GT4e performance Ontdek de toekomst van racen met LEGO Technic 42176 Porsche GT4e performance

Race in stijl

LEGO heeft de lat weer hoger gelegd voor racefans overal ter wereld met de aankondiging van de Technic 42176 Porsche GT4e Performance. Deze set, bestaande uit 838 stukjes, biedt bouwers de kans om een iconische sportwagen tot leven te brengen in LEGO-vorm.

Revolutionaire functies

Maar deze set biedt veel meer dan alleen een prachtig uiterlijk. Met werkende voor- en achterlichten en de mogelijkheid om op te laden via USB, brengt de GT4e Performance de wereld van LEGO Technic naar een geheel nieuw niveau van innovatie. Het belooft zelfs de snelste afstand bestuurbare LEGO set aller tijden te worden, waardoor bouwers een opwindende ervaring krijgen die hen op het puntje van hun stoel zal houden.

Toekomstgericht ontwerp

Met zijn strakke lijnen, aerodynamische vormen en indrukwekkende prestaties, vertegenwoordigt de Porsche GT4e Performance niet alleen het beste van LEGO Technic, maar ook een glimp van de toekomst van autoracen. Het is een eerbetoon aan de snelheid, kracht en elegantie die synoniem zijn geworden met het Porsche-merk.

Ga de uitdaging aan

Voor een prijs van €169,99 krijgen enthousiaste bouwers de kans om deze opwindende set in handen te krijgen en hun eigen race-avonturen te beleven. Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een opwindende nieuwe uitdaging, de Technic 42176 Porsche GT4e Performance staat klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis naar de wereld van high-performance racen.

Ben je fan van LEGO Technic? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs