Nieuwe LEGO Technic 42172 Mclaren supercar release op 1 augustus 2024

Brickyes

In dit artikel nemen we een voorproefje op wat komen gaat, terwijl we de anticipatie opbouwen voor de grootschalige onthulling en het avontuur dat LEGO-liefhebbers te wachten staat op die speciale dag in augustus.

Nieuwe LEGO Technic 42172 Mclaren supercar release op 1 augustus 2024

Wat kan je van de set verwachten?

Op 1 augustus 2024 zal LEGO Technic de langverwachte release van hun nieuwste bouwset, de 42172 McLaren Supercar, vieren. Met een indrukwekkend aantal van 3893 stukjes biedt deze set een uitdagende en boeiende bouwervaring voor zowel LEGO-fans als autoliefhebbers.

Met een prijskaartje van €449,99 is de LEGO Technic 42172 McLaren Supercar geen gewoon bouwpakket. Het belooft een gedetailleerde en realistische weergave te worden van een McLaren-supercar, die fans en verzamelaars wereldwijd zeker zal aanspreken.

Wat deze set extra opwindend maakt, is het feit dat LEGO tot op heden de exacte verschijning van de McLaren Supercar nog niet heeft onthuld. Fans worden in spanning gehouden, in afwachting van de grote onthulling op 1 augustus 2024. LEGO heeft de reputatie hoog te houden als het gaat om gedetailleerde en authentieke replica's, en deze nieuwe toevoeging aan de Technic-lijn belooft niet teleur te stellen.

Met de toenemende populariteit van Technic-sets, vooral onder volwassen LEGO-fans, wordt de 42172 McLaren Supercar verwacht veel interesse te wekken. De set biedt niet alleen een uitdagende bouwervaring, maar ook een prachtig model om tentoon te stellen na voltooiing.

Ben je fan van LEGO Technic? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets: