LEGO Technic lanceert de indrukwekkende Mercedes-AMG F1 W14 E Performance auto bouwset

Brickyes

LEGO Technic heeft weer eens indruk gemaakt met hun nieuwste release - de Mercedes-AMG F1 W14 E Performance auto (42171). Deze bouwset, die beschikbaar is vanaf 1 maart 2024, biedt autoliefhebbers de kans om hun eigen gedetailleerde model van de Mercedes-AMG F1 te bouwen.

Mercedes-AMG F1 W14 E Performance

Authentieke details van de Mercedes-AMG F1

Met 1642 stukjes biedt deze LEGO Technic set een uitdagend bouwproject voor volwassenen. Het model, op schaal 1:8, is voorzien van authentieke kleurdetails die het er vanuit elke hoek geweldig uit laten zien. Het is een ware weergave van de auto uit het seizoen 2023.

De bouwset beschikt over verschillende opvallende kenmerken zoals een verwijderbare motorkap, waardoor het differentieel en de 6-cilindermotor met bewegende zuigers zichtbaar worden. Daarnaast heeft de auto een achtervleugel die open kan, geïnspireerd op de DRS van de echte auto.

Besturing en display

Nadat het bouwproject is voltooid, kan de Mercedes-AMG F1 W14 E Performance auto op twee manieren worden bestuurd. Je kunt de auto bedienen met het stuur of met de knop bovenop. Dit voegt extra speelplezier toe aan het displaymodel.

Dit model van de Mercedes-AMG F1 is een echt pronkstuk en kan vanuit elke hoek bewonderd worden vanwege zijn authentieke kleurdetails. Het is zeker een gespreksonderwerp in huis of op kantoor.

Belangrijkste kenmerken:

  • Bouw een Mercedes F1 modelauto om neer te zetten
  • Besturing door middel van het stuur of de knop bovenop de auto
  • Authentieke kenmerken zoals het differentieel en de 6-cilindermotor met bewegende zuigers
  • Achtervleugel die open kan, geïnspireerd op de DRS van de echte auto
  • Perfect als cadeau voor volwassen autoliefhebbers die van uitdagende projecten houden

Met de 1642-delige set kunnen bouwliefhebbers zichzelf uitdagen en tegelijkertijd genieten van het bouwen van een gedetailleerd model van de Mercedes-AMG F1. De afmetingen van het model zijn ongeveer 13 cm hoog, 63 cm lang en 26 cm breed.

Om je bouwervaring nog beter te maken, biedt de LEGO Builder app 3D-bouwinstructies waarmee je je voortgang kunt bijhouden en je model in 3D kunt draaien. Bereid je voor om te bouwen als nooit tevoren!

Met een prijs van €219,99 is deze Mercedes-AMG F1 W14 E Performance set een must-have voor racefans en autoliefhebbers die van coole LEGO sets houden. Mis deze kans niet om je eigen stukje Formule 1-geschiedenis te bouwen!

Ben je fan van LEGO Technic? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs