GERUCHT LEGO Ideas 21346 "Stamboom" komt in januari 2024

Brickyes

LEGO Ideas blijft LEGO-fans over de hele wereld verrassen met unieke en creatieve sets, en 2024 lijkt geen uitzondering te zijn. Het lijkt er op dat de LEGO Ideas 21346 "Stamboom" snel gaat uitkomen.

Stamboom

Wanneer?

Er is een gerucht dat de LEGO Ideas 21346 "Stamboom"  op 1 januari 2024 aan de verzameling wordt toegevoegd

Prijs?

De set zou €79,99 kosten.

Guerrero, de meester achter LEGO Ideas 21346 "Stamboom"

Het gerucht dat LEGO Ideas 21346 "Stamboom" eraan komt, is zeker opwindend, en het wordt nog interessanter als we kijken naar de meester achter het ontwerp. De getalenteerde fanontwerper Guerrero heeft al eerder indruk gemaakt met zijn creaties, waaronder het iconische 21324 Sesamstraat en het leuke 40533 Kosmische kartonnen avonturen.

Het winnende ontwerp van Guerrero voor "Stamboom" belooft een bijzondere toevoeging te worden aan de LEGO-collectie. Het model kenmerkt zich door een rode boom op een stevige basis, omringd door decoraties en portretten van familieleden. Wat dit ontwerp echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om aangepaste foto's in de lijsten te plaatsen om je eigen gezin te vertegenwoordigen. Deze persoonlijke touch kan echter resulteren in het gebruik van meerdere stenen, wat het verwachte prijskaartje van €79,99 zou kunnen verklaren.

Let wel op dat dit allemaal nog een gerucht is en dus geen zekerheid is.

Ben je van Guerrero, kijk dan een keer naar de onderstaande sets:

 

Ben je fan van LEGO bomen, Bekijk dan ook deze sets: