LEGO Avonturen van de USS Cardboard - 40533

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Avonturen van de USS Cardboard

Creatief bouwwerk voor een fantasievolle reis terug in de tijd

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 19,99 € 25,94 Bekijk
Amazon € 42,00 € 42,00 Bekijk

Beleef je jeugdavonturen opnieuw met de Avonturen van de Kartonnen Kinderraket (40533) bouwset

Herinner je je nog de zorgeloze dagen van eindeloos speelplezier en grenzeloze verbeelding? Stap aan boord van deze zelfgemaakte kartonnen raket in een kinderkamer en laat je meevoeren naar die magische tijd.

Zelfgemaakt en uniek

Deze bouwset, ontworpen door de creatieve fan-ontwerper Ivan Guerrero, bevat een ruimteschip gemaakt van LEGO stenen, dozen, kussens, blikjes, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Alles wordt bij elkaar gehouden door een magische mix van ducttape en creativiteit. Ga mee op avontuur en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van je eigen verbeelding.

Verken de ruimte vanuit je eigen kinderkamer

Reis mee met kapitein Billy en zijn onverschrokken bemanning, bestaande uit eerste stuurman Teddy en dokter Kitty. Verken nieuwe planeten, ontmoet schurk Roboto en zijn plastic leger en reis naar plekken waar geen kind ooit is geweest. Maar zorg er wel voor dat je op tijd terug bent voor het eten!

Belangrijkste kenmerken:

  • Herbeleef je jeugdavonturen met de Avonturen van de Kartonnen Kinderraket (40533) set, een bouwmodel van een zelfgemaakt ruimteschip in een kinderkamer.
  • Ontdek hoe alledaagse voorwerpen in de kinderfantasie buitenaards kunnen worden, met details zoals dozen, kussens en blikjes.
  • Een kleurrijke blikvanger op elk bureau en een leuk verjaardagscadeau, met een hoogte van ongeveer 7 cm.
  • Ga op een ruimtereis zonder het huis uit te gaan – beleef de verhalen uit je jeugd opnieuw met de Avonturen van de Kartonnen Kinderraket (40533) set, een bouwmodel van een zelfgemaakt ruimteschip in een kinderkamer
  • Maak van iets gewoons iets heel bijzonders – vol details als dozen, kussens en blikjes, zodat je kunt zien hoe alledaagse voorwerpen in de kinderfantasie buitenaards kunnen worden
  • Leuk verjaardagscadeau – dit bouwspeelgoed is ca. 7 cm hoog, een kleurige blikvanger op elk bureau