Bereid je nu al voor op LEGO black friday deals

Brickyes

De feestdagen staan voor de deur, en dat betekent dat Black Friday snel nadert. Als je een LEGO-fan bent, is dit het perfecte moment om je favoriete sets te volgen en je voor te bereiden op geweldige kortingen. Bij onze LEGO vergelijkingswebsite willen we je helpen om de beste deals te vinden en ervoor te zorgen dat je geen enkele kans mist om je collectie uit te breiden. Hier zijn enkele tips om je voor te bereiden op Black Friday en Cyber Monday

Black friday Bereid je nu al voor op LEGO black friday deals

Maak een verlanglijstje van je favoriete LEGO sets

Of je nu een fervent bouwer bent of gewoon op zoek bent naar het perfecte cadeau, begin met het maken van een lijstje van de LEGO sets die je graag zou willen hebben. Denk aan thema's, specifieke sets of zelfs exclusieve sets die je al een tijdje in de gaten houdt. Dit zal je helpen om georganiseerd te blijven en te voorkomen dat je impulsieve aankopen doet.

Gebruik onze LEGO vergelijkingswebsite

Wij begrijpen dat het vinden van de beste LEGO deals een tijdrovende taak kan zijn. Daarom hebben we een LEGO vergelijkingswebsite ontwikkeld waar je gemakkelijk de prijzen van LEGO sets bij verschillende retailers kunt vergelijken. Zoek naar de sets op je verlanglijstje en ontdek waar je de beste deals kunt vinden. Zo hebben we zelf het LEGO Politiebureau voor €60 euro kunnen bemachtigen terwijl deze een retailwaarde heeft van €199. 

Stel prijsmeldingen in

Een van de handigste functies van onze LEGO vergelijkingswebsite is de mogelijkheid om prijsmeldingen in te stellen. Zodra je een set aan je verlanglijstje toevoegt krijg je een notificatie zodra de prijs bij een webshop daalt.Dit stelt je in staat om op het juiste moment toe te slaan en geld te besparen. Soms komt het voor dat sets maar heel kort ver onder de retailwaarde verkocht worden!

Houd Black Friday en Cyber Monday in de gaten:

Black Friday valt altijd op de dag na Thanksgiving, wat traditioneel op de vierde donderdag van november wordt gevierd, terwijl Cyber Monday de maandag daarop volgt. Dit zijn de dagen waarop veel retailers geweldige kortingen aanbieden. Houd deze data in de gaten en blijf alert op onze website voor updates over de beste LEGO aanbiedingen. Sommige webwinkel starten al veel eerder met kortingen, dus wees er op tijd bij om op Black Friday zelf niks te missen! Zelf houden we vooral sets in de gaten die binnenkort uit de productie gaan omdat dit het laatste moment is om ze nu nog voordelig te bemachtigen!

Bereid je voor op online winkelen

Black Friday is een geweldige gelegenheid om LEGO sets met korting te scoren en je verzameling uit te breiden. Door je voor te bereiden, je favoriete sets te volgen en prijsmeldingen in te stellen, kun je ervoor zorgen dat je geen enkele kans mist. Bezoek onze LEGO vergelijkingswebsite om aan de slag te gaan en ontdek de beste Black Friday-deals. Gelukkig bouwen en winkelen!

Deze sets staan in ieder geval op onze lijst

Vind de beste prijs