LEGO Wereldkaart - 31203

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Wereldkaart

Creëer je eigen wereld met deze kleurrijke en kunstzinnige wereldkaart voor aan de muur

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 519,95)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Creëer je eigen kunstwerk met LEGO® Art Wereldkaart (31203)

Laat je creativiteit de vrije loop met de LEGO® Art Wereldkaart (31203). Deze set biedt de keuze uit 3 opvallende kaarten om te bouwen en een prachtige plek aan de muur te geven.

Ontdek je creatieve kant

Met deze unieke versie van de wereldkaart kun je je creativiteit aan iedereen laten zien. Bouw de kaart volgens het voorbeeld of pas de oceanen aan en geef jouw eigen draai aan de wereld. Verplaats de landgedeelten op verschillende manieren om de wereld opnieuw in te delen en markeer speciale plekken met kleurrijke pinnetjes.

LEGO sets die bij je passen

Ontsnap aan de drukte en geniet van een creatieve bouwuitdaging met dit indrukwekkende kunstwerk. De LEGO® Art Wereldkaart (31203) maakt deel uit van een collectie inspirerende LEGO sets voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in kunst, design, architectuur en popcultuur. Een geweldig cadeau voor jezelf of een hobbyist die klaar is voor een nieuw project.

  • Bouw de wereld op jouw manier met deze prachtige LEGO® Art Wereldkaart (31203). Kies uit 3 verschillende unieke indelingen van de wereldkaart en geniet van een volledig vrije, uitdagende bouwervaring.
  • Maak je hoofd leeg met deze LEGO® set met maar liefst 11695 onderdelen, inclusief 40 platen voor aan de muur, een omlijsting van LEGO stenen, 2 unieke ophangelementen en een tegelwipper voor eenvoudig herbouwen.
  • Combineer je passie voor reizen met creatieve uitdagingen. Zet tijdens het bouwen de soundtrack op en maak een audioreis rond de wereld. Kom helemaal tot rust en doe nieuwe energie op.
  • Bouw deze unieke wereldkaart geïnspireerd door de diepte van de oceanen, met levendige, opvallende kleuren als achtergrond en geef hem een prominente plek. Pas de kaart aan jouw visie van de wereld aan voor nog meer bouwplezier.
  • De kaart is ongeveer 65 cm hoog en 104 cm breed. Een uitdagende activiteit voor jezelf of een kaartenliefhebber die dol is op knutselprojecten.
  • De LEGO® Art sets zijn prachtige verzamelobjecten voor volwassenen om aan de muur te hangen of ergens neer te zetten. Ze bieden boeiende bouwervaringen waarmee je je passie voor reizen en zelfontwikkeling op nieuwe manieren kunt uiten.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van deze wereldkaart aan de muur.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Bouw de wereld op jouw manier met deze prachtige LEGO® Art Wereldkaart (31203). Kies 1 van de 3 verschillende unieke indelingen van de wereldkaart en geniet van een volledig vrije, uitdagende bouwervaring.
Maak je hoofd leeg met deze LEGO® set met maar liefst 11695 onderdelen, waaronder 40 platen voor aan de muur, een omlijsting van LEGO stenen, 2 unieke ophangelementen en een tegelwipper voor eenvoudig herbouwen. In deze set komen je passie voor reizen en creatieve uitdagingen samen. Zet tijdens het bouwen de soundtrack op en ga al luisterend op een audioreis rond de wereld. Kom helemaal tot rust en doe nieuwe energie op. Bouw deze unieke, op de diepte van de oceanen geïnspireerde wereldkaart met levendige, opvallende kleuren als achtergrond en geef hem een prominent plekje. Je kunt de kaart aanpassen aan jouw visie op de wereld voor nog meer bouwplezier. De kaart is ca. 65 cm hoog en 104 cm breed. Een uitdagende activiteit voor jezelf of een kaartenliefhebber in je omgeving die dol is op knutselprojecten. Alleen het uitpakken van de doos is al een bijzondere ervaring. De fraai uitgevoerde instructies vormen een informatieve en stressverlichtende routekaart om dit indrukwekkende bouwwerk te maken. De LEGO® Art sets zijn prachtige verzamelobjecten voor volwassenen om aan de muur te hangen of ergens neer te zetten. Ze bieden boeiende bouwervaringen waarmee je je passie voor reizen en zelfontwikkeling op nieuwe manieren kunt uiten. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, geplet, gedraaid, verhit, gebogen, bekrast en gerekt om er zeker van te zijn dat deze wereldkaart voor aan de muur voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.