LEGO Het schip van de Guardians - 76193

Deze set is niet meer in productie sinds 2023-12-31
Het schip van de Guardians

Een authentiek, gedetailleerd Marvel ruimteschip om te bouwen en op een mooi plekje neer te zetten

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Goodbricks (€ 139,95)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO® Marvel Het schip van de Guardians (76193)

Ben jij een fan van de Marvel Avengers films en hou je ervan om coole modellen te bouwen? Dan is LEGO® Marvel Het schip van de Guardians (76193) perfect voor jou! Dit bouwpakket is geschikt voor iedereen van 14 jaar en ouder.

Bouw en display het iconische ruimteschip uit de Marvel Avengers films. Het schip heeft een openende cockpit waar alle LEGO Marvel minifiguren in passen, waaronder Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor en een Chitauri strijder. Binnenin vind je een wapenwinkel, een computer en zelfs een plek waar de helden kunnen genieten van koffie met een donut. Dankzij de draaibare standaard kun je het ruimteschip in allerlei dynamische posities zetten. En wanneer je even pauze neemt van alle actie, staat het model supercool in een tienerkamer.

Dit bouwpakket is niet alleen leuk voor volwassen LEGO fans, maar ook voor jonge superhelden. Met LEGO Marvel Avengers bouwsets kunnen kinderen hun favoriete scènes uit de Marvel films naspelen en hun eigen spannende avonturen bedenken.

  • Speel in op de passie voor Guardians of the Galaxy en Marvel Avengers films met dit prachtige bouwpakket.
  • Inclusief LEGO minifiguren van Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor en een Chitauri strijder, plus coole wapens en accessoires.
  • Beleef eindeloos speelplezier met dit bouw- en displaymodel. Het staat prachtig op de ronddraaiende standaard.
  • Dit opvallende bouwpakket is een geweldig cadeau voor elke modelbouwer of fan van het Marvel Universum van 14 jaar en ouder.
  • Het schip (inclusief standaard) is ca. 25 cm hoog, 36 cm lang en 59 cm breed en staat stevig op een robuuste, draaibare basis.

Ontdek de hoogwaardige speelsets van LEGO Marvel, ontworpen voor eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden. LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en worden uitgebreid getest op veiligheid. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen Marvel avonturen!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Speel in op de passie van kinderen voor de Guardians of the Galaxy en Marvel Avengers films met het prachtige LEGO® Marvel Het schip van de Guardians (76193).
  • Inclusief LEGO® minifiguren van Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor en een Chitauri strijder, plus coole wapens en accessoires.
  • Neem kinderen mee naar een universum vol fantasierijke avonturen met dit boeiende modelbouwproject. Wanneer het tijd is voor pauze van alle actie, ziet het er prachtig uit op de ronddraaiende standaard.
  • Dit opvallende bouw- en displaymodel voor kinderen is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor elke modelbouwer of fan van het Marvel Universum van 14 jaar en ouder.
  • Het schip (inclusief standaard) is ca. 25 cm hoog, 36 cm lang en 59 cm breed en staat stevig op een robuuste, draaibare basis.
  • Al het LEGO® Marvel bouwspeelgoed biedt jonge superhelden hoogwaardige speelsets die zijn ontworpen voor eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.