Ontdek exclusieve LEGO Star Wars GWP Sets in 2024

Brickyes

Star Wars- en LEGO-fans, maak je klaar voor een buitengewoon jaar vol opwinding, want er zijn twee exclusieve LEGO Star Wars  GWP sets op komst! Deze speciale sets beloven niet alleen unieke bouwervaringen, maar ook de mogelijkheid om je LEGO Star Wars-collectie uit te breiden met exclusieve modellen.

Ontdek exclusieve LEGO Star Wars GWP Sets in 2024 Ontdek exclusieve LEGO Star Wars GWP Sets in 2024

LEGO 40686 - Aankomend in mei

In mei kunnen fans uitkijken naar LEGO 40686, een meesterwerk bestaande uit 262 stukjes. Hoewel de details nog in het universum van geheimen verborgen zijn, belooft deze set een onvergetelijke toevoeging te worden voor alle Star Wars-liefhebbers.

LEGO 40730 - Lancering in oktober

Houd je Jedi-vaardigheden paraat, want in oktober wordt LEGO 40730 uitgebracht. Met 145 stukjes biedt deze set een compacte maar indrukwekkende bouwervaring. De specifieke details van dit exemplaar blijven voorlopig een mysterie, maar we kunnen verwachten dat het de kracht van de Force naar de bouwtafel brengt.

Blijf op de hoogte van nieuwe details

We begrijpen dat je misschien verlangt naar meer details over deze exclusieve sets. Maak je geen zorgen; zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, zullen we iedereen onmiddellijk op de hoogte brengen. Bereid je voor op een galactisch avontuur en verzeker jezelf van deze unieke LEGO Star Wars Geschenk Met Aankoop sets wanneer ze beschikbaar komen. Moge de bouwkracht met je zijn.

Ben je fan van LEGO star wars? kijk dan een keer naar onderstaande sets: