LEGO Darth Vader™ helm - 75304

Darth Vader™ helm

De beroemde helm van Darth Vader om op een mooi plekje neer te zetten

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 59,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Breng een eerbetoon aan de Dark Lord of the Sith met deze LEGO® Star Wars™ Darth Vader helm (75304) om te verzamelen. Ga de uitdaging aan en herbeleef klassieke scènes uit de Star Wars saga terwijl je de iconische vorm en sinistere details van de helm in LEGO stijl nabouwt. Ontworpen om gezien te worden De compacte Darth Vader helm wordt geleverd met een displaystandaard en naamplaatje, waardoor het een duister tintje aan je huis of kantoor geeft. Bekijk ook de andere nieuwe LEGO Star Wars helm (vanaf mei 2021): de Scout Trooper helm (75305). Een bijzonder cadeau Deze hoogwaardige set maakt deel uit van een collectie LEGO Star Wars bouwsets voor volwassenen en is een prachtig, gedenkwaardig cadeau voor jezelf, een Star Wars fan, een ervaren LEGO bouwer of iemand die geniet van een leuke, creatieve uitdaging. - Ontsnap even aan de stress van het dagelijks leven en neem de tijd voor jezelf tijdens het bouwen van de dreigende details van Darth Vaders helm met deze LEGO® Star Wars™ bouwset (75304) om te verzamelen. - Het beroemde ontwerp van Darth Vaders helm is nagemaakt in LEGO® stenen en roept herinneringen op aan klassieke scènes uit de Star Wars™ saga. De displaystandaard met naamplaatje maakt deze indrukwekkende blikvanger helemaal af. - Deze set maakt deel uit van een serie LEGO® Star Wars™ helmen om te verzamelen. Bekijk ook de Scout Trooper helm (75305), nieuw vanaf mei 2021. - Met 834 delen biedt deze set een complexe, boeiende bouwervaring en is het een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of elke andere gelegenheid voor elke Star Wars™ fan, ervaren LEGO® bouwer of hobbyist. - Dit bouwbare model van Darth Vaders helm is ongeveer 20 cm hoog, 15 cm breed en 14 cm diep, dus het neemt niet veel ruimte in beslag maar maakt wel indruk. - Maak je geen zorgen als je deze set koopt voor een Star Wars™ fan die nog niet vaak met LEGO® stenen heeft gebouwd. De set wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies, zodat iedereen met het zelfvertrouwen van een Jedi aan dit complexe bouwwerk kan beginnen. - Deze LEGO® Star Wars™ set voor volwassenen maakt deel uit van een collectie hoogwaardige en interessante bouwsets die speciaal zijn ontworpen voor jou, de kritische hobbyist die graag met creatieve projecten bezig is. - Sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent zijn en goed op elkaar passen voor stevige bouwwerken. - LEGO® stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld - en die van een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Ontsnap even aan de stress van het dagelijks leven en neem wat tijd voor jezelf tijdens het nabouwen van elk dreigend detail van Darth Vaders helm met deze LEGO® Star Wars™ bouwset (75304) om te verzamelen.
  • Het beroemde ontwerp van Darth Vaders helm is nagemaakt in LEGO® stenen en zal vele herinneringen aan klassieke scènes uit de Star Wars™ saga oproepen. De displaystandaard met naamplaatje maakt deze indrukwekkende blikvanger helemaal af.
  • Deze set maakt deel uit van een serie LEGO® Star Wars™ modellen van helmen om te verzamelen. Bekijk ook eens de Scout Trooper helm (75305), nieuw vanaf mei 2021.
  • Deze 834-delige set biedt een complexe, boeiende bouwervaring en vormt zo een leuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor elke Star Wars™ fan, ervaren LEGO® bouwer of hobbyist.
  • Dit bouwbare model van Darth Vaders helm is ca. 20 cm hoog, 15 cm breed en 14 cm diep – hij heeft dus niet veel ruimte nodig om veel indruk te maken.
  • Koop je deze set voor een Star Wars™ fan die nog niet vaak met LEGO® stenen heeft gebouwd? Maak je geen zorgen. De set bevat eenvoudig te volgen instructies, zodat iedereen met het zelfvertrouwen van een Jedi aan dit complexe bouwwerk kan beginnen.
  • Deze LEGO® Star Wars™ set voor volwassenen behoort tot een collectie hoogwaardige en interessante bouwsets die speciaal zijn ontworpen voor jou, de kritische hobbyist die graag met creatieve projecten bezig is.
  • Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent zijn en goed op elkaar passen voor stevige bouwwerken.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld – en aan die van een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan!