Ontdek de beste LEGO Halloween sets en exclusieve LEGO Insiders acties

Brickyes

Halloween staat voor de deur en we hebben daarom de beste sets uitgezocht om jong en oud betoveren met hun griezelige charme. Fans van de iconische bouwstenen kunnen zich verheugen op een zorgvuldig samengestelde collectie die de leukste en meest angstaanjagende aspecten van deze geliefde feestdag omarmt.

LEGO Halloween Bron: Remy_Loz - Unsplash

LEGO Spookhuis - 10273

Een van de meest opvallende sets voor halloween is het LEGO Spookhuis - 10273. Deze set is een meesterwerk van angstaanjagende details en biedt urenlang bouwplezier voor degenen die van een uitdaging houden. Het spookhuis wordt geleverd met bewegende muren, geheime doorgangen en zelfs een spookachtig dansfeest op het dak, compleet met een DJ-minifiguur. Deze set is alleen dit jaar nog in productie, wees er dus snel bij!

Disney Hocus Pocus: het huisje van de Sanderson-zussen - 21341

Stap binnen in de betoverende wereld van de film "Disney Hocus Pocus" uit 1993 met de LEGO Ideas set: het huisje van de Sanderson-zussen. Deze adembenemende creatie, bedacht door een gepassioneerde fan, brengt de magie van Salem en de Sanderson-zussen tot leven.

Mini Disney spookhuis - 40521

Voor de liefhebbers van de spookhuisattractie van Disney komt LEGO met een miniatuurmodel dat de griezelig goede details van de attractie vastlegt. De Mini Disney Spookhuis set (40521) biedt een fascinerend kijkje in het spookachtige interieur. Van de eetkamer tot een angstaanjagende galerij, elk detail is met liefde en precisie ontworpen.

Acties in oktober

Naast deze opwindende sets, kunnen, net als vorig jaar, LEGO Insiders (voorheen VIP) leden zich verheugen op een exclusieve Halloween-traktatie. Voor alle acties in oktober kun je dit artikel lezen.

Met deze opwindende sets, belooft LEGO Halloween 2023 een spookachtig goede tijd te worden voor alle fans van de geliefde bouwstenen. Dus verzamel je moed en ga aan de slag met het bouwen van je eigen LEGO Halloweenavonturen.

Vind de beste prijs