LEGO Opberghoofd – klein, pompoen - 5006590

Opberghoofd – klein, pompoen

Klein LEGO® opberghoofd –- maakt opruimen nog leuker

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Vivolanda (€ 19,90)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Dit grote LEGO opberghoofd in de vorm van een pompoen is perfect voor het organiseren van je LEGO stenen, kantooraccessoires en andere kleine items. Gemaakt van duurzaam kunststof, voegt dit hoofd een speels tintje toe aan elke kamer. Het afneembare deksel maakt het ook ideaal voor het uitdelen van traktaties tijdens Halloween. Combineer het gemakkelijk met andere LEGO meubels. Beschikbaar in verschillende maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen, is deze stapelbare opbergoplossing gemaakt van duurzaam polypropyleen. Met een hoogte van ongeveer 18 cm en een diameter van ongeveer 16 cm, is deze opbergdoos handig voor het bewaren van al je kleine alledaagse spullen.

Alle prijzen

  • Stijlvol en leuk – groot LEGO® minifiguurhoofd met een afneembaar deksel in de vorm van een uitgesneden pompoen.
  • Een gezicht voor elke fan – deze stapelbare opbergoplossing is gemaakt van duurzaam polypropyleen en verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen.
  • Handig voor kleine dingen – ca. 18 cm hoog met een diameter van ca. 16 cm. Deze opbergdoos is ideaal om al je kleine alledaagse spulletjes in te bewaren.