Officiële aankondiging van de LEGO Ideas 21348 Dungeons & Dragons set

Brickyes

We hebben al veel over deze set gehoord, en eindelijk is hij er dan de  LEGO Ideas 21348 Dungeons & Dragons set! LEGO Ideas verwelkomt een nieuwe toevoeging aan zijn epische collectie met de officiële onthulling van  Dungeons & Dragons: Red Dragon’s Tale! Bereid je voor om de wereld van fantasy en avontuur binnen te stappen met deze prachtig ontworpen set met 3745 stenen die je zullen meenemen op een onvergetelijke reis.

dd.png

Verbluffende details en karakteristieke minifiguren

De set bevat maar liefst 6 karakteristieke minifiguren, waaronder een elf wizard, een dwarf cleric, een gnome fighter, een orc rogue, een kroegbaas, en de iconische dragonborn Alax Jadescales. 
Op 1 september zal LEGO de lancering van de 71047 Dungeons & Dragons Collectible Minifigures vieren. Deze serie bevat 12 unieke minifiguren, elk verpakt in de nieuwe kartonnen verpakkingen. Bij de LEGO Shop kun je deze minifiguren verkrijgen via blindboxes, elk geprijsd op €3,99 per stuk.

Griezelige toevoegingen voor nog meer avontuur: Inclusief 3 skeletons

Naast de hoofdpersonages bevat de set ook drie angstaanjagende skeletons, die je avonturen nog spannender maken terwijl je vecht tegen duistere krachten en onbekende gevaren trotseert.

Prijs, voorverkoop en releasedatum

LEGO Ideas 21348: Dungeons & Dragons: Red Dragon’s Tale zal beschikbaar zijn voor €359,99. Maar wacht, er is meer! Voor de echte fans bieden we een exclusieve insiders-voorverkoop op 1 april 2024, zodat je als een van de eersten kunt genieten van deze fantastische set. De officiële releasedatum staat gepland voor 4 april 2024, dus markeer die datum in je agenda en bereid je voor op het avontuur van je leven!

Ontvang een speciale GWP: LEGO 6510864 Mimic Chest!

Als kers op de taart ontvang je bij aankoop van LEGO Ideas 21348 een speciale cadeau: de LEGO 6510864 Mimic Chest. Bewaak je schatten en wees op je hoede voor verrassingen met deze unieke toevoeging aan je LEGO-collectie. Deze kan je verkrijgen tot en met 7 april zolang de voorraad er is.

Ben je fan van LEGO Ideas? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

 

Vind de beste prijs