LEGO Typemachine - 21327

Deze set zal niet lang meer in productie zijn. De verwachte einddatum voor deze set is 2024-12-31
Typemachine

Bouw je eigen ouderwetse typemachine in LEGO® stijl

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Brickshop (€ 199,99)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

Keer terug naar de nostalgie met de LEGO® Ideas Ouderwetse Typemachine (21327)

Herbeleef de eenvoudiger tijden terwijl je deze LEGO® Ideas set bouwt van een ouderwetse typemachine (21327). Geïnspireerd door de schrijfmachine van Ole Kirk Kristiansen, de oprichter van de LEGO Groep, beweegt en klinkt dit model net als de echte versie. Druk op een letter en zie hoe de middelste typearm omhoog komt en verbonden is met de wagen die over het papier beweegt. Je kunt zelfs echt papier om de rol wikkelen.

Voor fans, door fans

Deze typemachine is ontworpen door een LEGO fan en vervolgens gestemd door andere fans. De set bevat een brief geschreven door Thomas Kirk Kristiansen, een familielid van de vierde generatie eigenaren van de LEGO Groep.

Een prachtig cadeau

Deze set maakt deel uit van de premium LEGO bouwsets voor volwassenen. Met duidelijke instructies is het een fantastisch cadeau voor jezelf, LEGO fans, schrijvers en iedereen die van retro houdt.

  • Beleef mooie herinneringen aan vroeger en wek nieuwsgierigheid bij jongere fans met dit LEGO® Ideas bouw- en displaymodel (21327) dat net zo beweegt en klinkt als de echte typemachine.
  • De typemachine heeft een typearm in het midden die omhoog komt bij het indrukken van een letter. Deze is verbonden met een wagen die over het papier beweegt tijdens het typen. Ook is er een rol waar je echt papier omheen kunt wikkelen.
  • Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke typemachine van Ole Kirk Kristiansen, de oprichter van de LEGO Groep.
  • Inclusief een boekje met versies in 43 talen van een brief geschreven en ondertekend door Thomas Kirk Kristiansen, een lid van de eigenaarsfamilie van de LEGO Groep. Kies jouw taal en plaats de brief in de typemachine.
  • Geniet van wat tijd voor jezelf of bouw dit nostalgische verzamelmodel samen met je gezin. Een uniek cadeau voor verjaardagen of de feestdagen voor jezelf, LEGO® fans, schrijvers en iedereen die van retro houdt.
  • De typemachine is ongeveer 11 cm hoog, 27 cm breed en 26 cm diep. Het is een prachtige blikvanger om te fotograferen en te delen met vrienden.
  • De bouwset bevat 2079 onderdelen en een geïllustreerd boekje met informatie over de fan die de set heeft bedacht en de LEGO® ontwerpers. Stapsgewijze instructies begeleiden je tijdens het uitdagende bouwproces.
  • Deze bouwset voor volwassenen maakt deel uit van de geweldige LEGO® Ideas collectie, waarbij elk model is ontworpen door een fan, gestemd door duizenden LEGO fans en in productie genomen door de LEGO Groep.
  • LEGO® onderdelen voldoen al sinds 1958 aan strenge industrienormen om ervoor te zorgen dat ze compatibel zijn en stevige bouwwerken kunnen maken.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden uitgebreid getest om te voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Haal mooie herinneringen aan vroeger op en maak jongere fans die nog nooit een typemachine hebben gezien nieuwsgierig met dit LEGO® Ideas bouw- en displaymodel (21327), dat net zo beweegt en klinkt als de echte versie.
  • De typemachine heeft een typearm in het midden die elke keer omhoog komt wanneer je een letter indrukt. Deze is verbonden met een wagen die over het papier beweegt tijdens het typen, plus een rol waar je echt papier omheen kunt wikkelen.
  • Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke typemachine die werd gebruikt door Ole Kirk Kristiansen, de oprichter van de LEGO Groep.
  • Inclusief een boekje met versies in 43 talen van een brief die is geschreven en ondertekend door Thomas Kirk Kristiansen, lid van de eigenaarsfamilie van de LEGO Groep. Kies jouw taal en plaats de brief in de typemachine.
  • Geniet van wat tijd voor jezelf of bouw dit nostalgische verzamelmodel samen met je gezin. Een uniek cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jezelf, LEGO® fans, schrijvers en iedereen die van retrospullen houdt.
  • De typemachine is ca. 11 cm hoog, 27 cm breed en 26 cm diep. Het is een prachtige blikvanger om te fotograferen en de foto's daarna met je vrienden te delen.
  • Het bouwbare model met 2079 onderdelen bevat ook een geïllustreerd boekje met informatie over de fan die de set heeft bedacht en de LEGO® ontwerpers ervan, plus stapsgewijze instructies om je te begeleiden tijdens het uitdagende bouwproces.
  • Deze bouwset voor volwassenen maakt deel uit van een collectie geweldige LEGO® Ideas modellen die elk zijn ontworpen door een fan, waarna duizenden LEGO fans erop hebben gestemd en het door de LEGO Groep in productie is genomen.
  • Al sinds 1958 voldoen LEGO® onderdelen aan strenge industrienormen om ervoor te zorgen dat ze compatibel zijn en consistent op elkaar passen voor stevige bouwwerken.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.