UPDATE Nieuwe LEGO Star wars sets gepland voor deze zomer

Brickyes

Bereid je voor op een intergalactisch avontuur terwijl LEGO Star Wars de ruimte overspoelt met gloednieuwe sets die deze zomer worden gelanceerd. Van iconische ruimteschepen tot legendarische personages, deze sets beloven fans van alle leeftijden een onvergetelijke reis naar een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Duik in de spanning en laat je verbeelding de vrije loop terwijl we een glimp werpen op wat er komen gaat in deze spannende LEGO Star Wars collectie. Moge de bouwkracht met je zijn

Nieuwe LEGO Star wars sets gepland voor deze zomer Nieuwe LEGO Star wars sets gepland voor deze zomer

Welke sets worden er verwacht?

LEGO star wars 75385 battle on perida:

Betreed het strijdtoneel van een verre planeet met de langverwachte LEGO Star Wars set 75385: Battle on Perida! Met een prijs tussen €40 en €50 biedt deze meeslepende set met 382 stukjes een boeiende bouwervaring die gepland staat om in augustus te worden gelanceerd.

Stort je in de actie met een indrukwekkende line-up van minifiguren, waaronder de geliefde Ahsoka Tano in haar kenmerkende witte outfit, Ezra Bridger, de meedogenloze Thrawn, en de mysterieuze Morgan met een gloednieuwe gezichtsuitdrukking.

Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de strijd op Perida naspeelt en de kracht van deze nieuwe LEGO Star Wars set ervaart. Met gedetailleerde minifiguren en een intrigerend stukje Star Wars universum, is deze set een must-have voor fans van alle leeftijden. Markeer augustus in je agenda en bereid je voor op een episch avontuur in een sterrenstelsel ver, ver weg!

LEGO star wars 75389 dark millennium falcon:

Duik in de duistere kant van het LEGO Star Wars universum met de nieuwe set 75389: Dark Millennium Falcon, geprijsd op €169,99. Deze indrukwekkende set bevat minifiguren van Dark Rey, Dark Vader in een witte outfit, Evil C-3PO, Evil Chewbacca, een Gungan gekleed in blauw, en een mysterieuze figuur waarover nog niets bekend is.

Deze set biedt een spannende bouwervaring en een kans om iconische personages in hun duistere gedaanten te ontdekken. Voeg de Dark Millennium Falcon toe aan je LEGO Star Wars collectie en ga op avontuur in de schaduwzijde van het sterrenstelsel. Beschikbaarheid en prijs: €169,99. Ontdek het onbekende en laat je verbeelding de vrije loop.

LEGO Star Wars: 75398 Buildable C-3PO (UPDATE)

Maak je klaar om de LEGO Star Wars 75398 Buildable C-3PO te verwelkomen! Deze bouwbare versie van de iconische C-3PO minifiguur staat gepland voor release in augustus. De set bevat een herbruikte C-3PO minifiguur, waardoor fans de kans krijgen om een grotere, gedetailleerde versie van deze geliefde droid te bouwen. De set gaat €149,99 kosten en wordt in augustus uitgebracht.

Meer informatie over deze opwindende nieuwe toevoeging aan de LEGO Star Wars serie zal binnenkort beschikbaar zijn. Blijf op de hoogte en houd augustus in de gaten voor de release van de LEGO Star Wars 75398 Buildable C-3PO. We zullen meer details delen zodra deze beschikbaar zijn. Moge de bouwkracht met je zijn.

LEGO Star Wars: 75383 Sith Infiltrator

Duik in de duistere kant van het LEGO Star Wars universum met de LEGO set 75383 Sith Infiltrator! Deze opwindende set, geprijsd op €69,99, staat gepland voor release in mei. Met minifiguren van iconische personages zoals Darth Maul, Padmé Amidala, Qui-Gon Jinn en Captain Panaka, biedt deze set fans de kans om belangrijke scènes uit het Star Wars-verhaal na te spelen.

Ga op avontuur met de Sith Infiltrator en herbeleef epische momenten uit de saga. Of je nu een doorgewinterde LEGO Star Wars verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige bouwervaring, deze set belooft plezier voor fans van alle leeftijden. Bereid je voor op de release in mei en voeg de LEGO Star Wars 75383 Sith Infiltrator toe aan je verzameling. Moge de bouwkracht met je zijn!

LEGO Star Wars: 75394 Death Star Playset

Betreed het LEGO Star Wars universum met de langverwachte set: 75394 Death Star Playset! Deze indrukwekkende set, gepland voor release in de zomer (exacte maand nog niet bekend), heeft een prijskaartje van €199,99. Beleef de spanning van het iconische Death Star met een uitgebreide reeks minifiguren, waaronder Darth Vader, 2 Stormtroopers, 3 Imperial Crew Members, 3 Death Star Troopers, 2 Imperial Officers, en de onverschrokken Cal Kestis.

Deze set biedt niet alleen een uitdagende bouwervaring, maar ook de mogelijkheid om cruciale momenten uit het Star Wars-verhaal na te spelen. Met gedetailleerde minifiguren en een zorgvuldig ontworpen Death Star, is deze set een must-have voor elke LEGO Star Wars fan. Houd je ogen open voor de zomerrelease en bereid je voor op een episch avontuur in een sterrenstelsel ver, ver weg!

Ben je fan van LEGO star wars? kijk dan een keer naar onderstaande sets: