Nieuwe LEGO Kerstsets: Perfecte decoraties voor de feestdagen

Brickyes

LEGO-fans en kerstliefhebbers, verheug je! LEGO heeft aangekondigd dat er op 1 september 2024 twee nieuwe kerstsets worden gelanceerd. Deze sets beloven de perfecte toevoeging te zijn aan je feestelijke decoraties. Laten we eens kijken naar de details van deze nieuwe sets.

Nieuwe LEGO Kerstsets:  Perfecte Decoraties voor de Feestdagen Nieuwe LEGO Kerstsets: Perfecte Decoraties voor de Feestdagen

LEGO 40743 Christmas table decoration

De LEGO 40743 Christmas Table Decoration is een prachtige aanvulling voor je kersttafel. Met een totaal van 433 stenen kun je een indrukwekkende decoratie bouwen die zeker de aandacht zal trekken. Deze set is 18 cm hoog, 21 cm breed en 24 cm diep, en biedt een plezierige bouwervaring evenals een schitterende decoratie die je feesttafel tot leven brengt. Met gedetailleerde elementen en feestelijke kleuren, is het een must-have voor elke LEGO-verzamelaar en kerstliefhebber. De set zal beschikbaar zijn voor €39,99.

LEGO 40744 Christmas ornament selection

Voor diegenen die op zoek zijn naar iets compacters, is er de LEGO 40744 Christmas Ornament Selection. Deze set bestaat uit 153 stenen en biedt een verscheidenheid aan charmante ornamenten die perfect zijn voor het versieren van je kerstboom. De ornamenten zijn 9 cm hoog, 8 cm breed en 2 cm diep, en de set bevat diverse ontwerpen die je boom een speelse en feestelijke uitstraling geven. Dit is een geweldige manier om je liefde voor LEGO te combineren met je kerstversieringen. Deze set zal verkrijgbaar zijn voor €37,99.

Met de lancering van de LEGO 40743 Christmas Table Decoration en de LEGO 40744 Christmas Ornament Selection op 1 september 2024, biedt LEGO wederom iets speciaals voor de feestdagen. Of je nu je tafel wilt versieren of je kerstboom wilt verfraaien, deze sets bieden een unieke en creatieve manier om je huis in de kerstsfeer te brengen. Mis deze prachtige sets niet en voeg een vleugje LEGO-magie toe aan je kerstdecoraties!

Ben je fan van Kerst en  LEGO? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets: