LEGO Arrenslee - 40499

Arrenslee

Deze van stenen gebouwde arrenslee geeft een vleugje LEGO® magie aan de kerstversiering

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Bol.com (€ 40,95)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Met de LEGO® Arrenslee (40499) haal je de feestelijke kerstsfeer in huis. Dit prachtige kerstcadeau is perfect voor zowel kinderen als volwassenen. Bouw en bewonder de sierlijke slee, compleet met 4 rendierfiguren. De arrenslee zit vol met cadeautjes, zoals een gitaar, ski's en een teddybeer. Uiteraard heeft de Kerstman ook zijn verlanglijstje bij zich! Daag je vrienden uit voor een spannende zoektocht en ontdek alle verborgen kerstcadeautjes. Belangrijkste kenmerken: - Breng de feestelijke sfeer in huis met de LEGO® Arrenslee (40499). - Inclusief een minifiguur van de Kerstman, 4 rendierfiguren met afneembare gedecoreerde zadels, 8 bouwbare 'ingepakte' cadeaus, een gitaar, ski's en een teddybeer. - De arrenslee van de Kerstman is ongeveer 8 cm hoog, 30 cm lang en 7 cm breed. Dit kerstcadeau is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook een prachtige toevoeging aan je kerstdecoratie. Bestel nu de LEGO® Arrenslee (40499) en geniet van een vrolijke en feestelijke kerst!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Met deze LEGO® Arrenslee (40499) haal je een feestelijke sfeer in huis. Dit kerstcadeau is leuk om te bouwen en neer te zetten en zal gegarandeerd in de smaak vallen.
  • Inclusief een minifiguur van de Kerstman, 4 rendierfiguren met afneembare gedecoreerde zadels, 8 bouwbare 'ingepakte' cadeaus, plus een gitaar, een paar ski's en een teddybeer.
  • De arrenslee van de Kerstman is inclusief de rendieren ca. 8 cm hoog, 30 cm lang en 7 cm breed.