Nieuw LEGO Ideas winnaar: The autumn snails wordt cadeau bij aankoop (GWP)

Brickyes

De winnaar van de bouwwedstrijd 'Set of Your Dreams' is bekendgemaakt, en de winnende set, The Autumn Snails, zal binnenkort beschikbaar zijn als een cadeau bij aankoop (GWP). Hoewel de exacte verschijningsdatum nog niet bekend is, kijken LEGO-fans al uit naar deze unieke set.

Nieuw LEGO Ideas winnaar: The autumn snails wordt cadeau bij aankoop (GWP)

Een unieke creatie: The autumn snails

De winnende set, The Autumn Snails, is een prachtig ontworpen bouwwerk dat bestaat uit precies 250 stenen. Het bevat twee uit stenen gebouwde slakken die zich een weg banen door een gedetailleerd landschap.

Gedetailleerd en betoverend ontwerp

Het ontwerp van The Autumn Snails omvat een gedetailleerde boomstam, een klein rotsblok, een plas water, en wat groen. Bovendien zijn er subtiele sporen van slijm te zien die de slakken hebben achtergelaten, wat bijdraagt aan de realistische en betoverende uitstraling van het model.

Cadeau bij aankoop

Hoewel de exacte verschijningsdatum van The Autumn Snails nog niet is vastgesteld, zal de set in de toekomst beschikbaar zijn als een cadeau bij aankoop (GWP). Dit betekent dat LEGO-fans deze bijzondere set kunnen bemachtigen bij het doen van een aankoop, wat een extra stimulans biedt om nieuwe LEGO-producten aan te schaffen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste updates en bereid je voor om The Autumn Snails toe te voegen aan je LEGO-collectie zodra deze beschikbaar is als cadeau bij aankoop.

Ben je fan van LEGO Ideas? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets: