LEGO Star Wars 75409 Jango Fett’s starship: Een must-have voor Star Wars-fans!

Brickyes

LEGO en Star Wars-fans kunnen hun hart ophalen, want op 1 mei 2025 lanceert LEGO de langverwachte set 75409: Jango Fett’s Starship. Deze set belooft een gedetailleerde weergave van het iconische schip van de premiejager, inclusief unieke minifiguren en indrukwekkende details.

LEGO Star Wars 75409  Jango Fett’s starship: Een must-have voor Star Wars-fans! LEGO Star Wars 75409 Jango Fett’s starship: Een must-have voor Star Wars-fans!

Een gedetailleerde Jango Fett minifiguur

Een van de hoogtepunten van deze set is de Jango Fett minifiguur, die speciaal voor deze set is ontworpen. De figuur is buitengewoon gedetailleerd, met geprinte armen en benen die de iconische Mandalorian-pantsering van Jango perfect weergeven. Dit maakt het een waardevol verzamelobject voor zowel LEGO- als Star Wars-liefhebbers.

Exclusieve jonge Boba Fett minifiguur

Naast Jango Fett bevat de set ook een minifiguur van jonge Boba Fett, de zoon en kloon van Jango. Dit is een unieke toevoeging die de set nog aantrekkelijker maakt voor verzamelaars. De jonge Boba Fett heeft een authentiek ontwerp en is voorzien van speciale accessoires, wat hem onderscheidt van eerdere versies.

Uitstekende bouwervaring en displaymogelijkheden

Jango Fett’s Starship is niet alleen een indrukwekkende displayset, maar biedt ook een uitdagende en bevredigende bouwervaring. De set bestaat uit honderden onderdelen die samen het iconische Slave I-ruimteschip vormen, compleet met draaibare vleugels en een cockpit die open kan. De aandacht voor detail maakt deze set een pronkstuk in elke LEGO-collectie.

Beschikbaarheid en prijs

De LEGO Star Wars set 75409: Jango Fett’s Starship zal vanaf 1 mei 2025 (omwille van may the 4th) verkrijgbaar zijn en heeft een verkoopprijs van €239,99. Deze set is een uitstekende toevoeging aan de LEGO Star Wars-collectie en belooft een gewild item te worden onder zowel verzamelaars als bouwers.

Mis deze kans niet om een stukje van het Star Wars-universum in huis te halen en wees er snel bij, want de verwachtingen zijn hoog en de voorraad zou wel eens snel op kunnen raken!

Ben je fan van LEGO star wars? kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs