LEGO Star Wars 75398 Buildable C-3PO komt op 1 augustus

Brickyes

LEGO fans en Star Wars liefhebbers kunnen zich verheugen op een bijzondere toevoeging aan hun collectie. De aankondiging van de LEGO Star Wars 75398 Buildable C-3PO set heeft voor veel opwinding gezorgd in de community. Deze set belooft een gedetailleerde en uitdagende bouwervaring, perfect voor zowel ervaren bouwers als fans van de iconische Star Wars saga.

LEGO Star Wars 75398 Buildable C-3PO komt op 1 augustus

Gedetailleerde bouwervaring

Met 1138 stukjes belooft deze set een uitdagende en lonende bouwervaring te zijn. De gedetailleerde onderdelen zorgen ervoor dat je een authentieke versie van de iconische C-3PO kunt bouwen, compleet met zijn kenmerkende gouden uiterlijk en verfijnde details.

Inclusief C-3PO minifiguur

Naast het indrukwekkende bouwbare model bevat de set ook een minifiguur van C-3PO. Deze minifiguur is een prachtige toevoeging en een must-have voor verzamelaars. Het stelt je in staat om de iconische droid in twee formaten in je collectie te hebben.

Perfect voor verzamelaars en fans

De LEGO Star Wars 75398 Buildable C-3PO is meer dan alleen een bouwset; het is een stukje Star Wars-geschiedenis. Voor de prijs van €149,99 krijg je niet alleen een gedetailleerd model, maar ook een prachtig display-stuk dat elke Star Wars-fan zal waarderen.

Conclusie

Mis deze kans niet om de LEGO Star Wars 75398 Buildable C-3PO aan je verzameling toe te voegen. Met de release op 1 augustus 2024 kun je alvast je bouwvaardigheden aanscherpen en je voorbereiden op een geweldig nieuw project. May the Force be with you!

Ben je fan van LEGO star wars? kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs