UPDATE! LEGO Star Wars 75389 Dark Falcon: Alles wat je moet weten en eerste foto's gelekt

Brickyes

LEGO en Star Wars fans, verheug jullie! Er staat een opwindende nieuwe set op het punt om de schappen te vullen. De LEGO Star Wars 75389 Dark Falcon belooft een sensationele toevoeging te worden aan de collectie van elke fan. Met een uitgebalanceerde mix van uitdaging en speelplezier, is deze set klaar om de harten van bouwers en verzamelaars wereldwijd te veroveren. Lees verder voor alle details die je moet weten over deze langverwachte release.

LEGO Star Wars 75389 Dark Falcon: Alles wat je moet weten

UPDATE! Een blik op de dark Falcon set

De LEGO Star Wars 75389 Dark Falcon set bestaat uit maar liefst 1579 stukjes, wat garant staat voor uren bouwplezier. Deze set biedt niet alleen een uitdagende bouwervaring, maar ook een gedetailleerd en indrukwekkend eindresultaat dat zeker de aandacht trekt in elke collectie.

UPDATE! Iconische minifiguren

Deze set komt met een unieke selectie van minifiguren, waaronder enkele verrassende toevoegingen die zowel nostalgische als nieuwe fans zullen aanspreken:

  • Jar Jar Binks
  • Darth Rey
  • Evil C-3PO
  • Beach Luke Skywalker
  • Darth Dev Greebling
  • White Vader

Release en Prijs

De LEGO Star Wars 75389 Dark Falcon set zal beschikbaar zijn vanaf 1 augustus 2024 en zal verkocht worden voor €170,99. Gezien de populariteit van zowel LEGO als de Star Wars franchise, is het aan te raden om deze set snel te bestellen zodra deze beschikbaar is om teleurstelling te voorkomen.

Ben je fan van LEGO star wars? kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs