LEGO Star Wars 75382 Tie Interceptor wordt op 1 mei 2024 gelanceerd

Brickyes

Op 1 mei 2024 wordt de LEGO Star Wars 75382 Tie Interceptor gelanceerd, wat een opwindend moment belooft te worden voor LEGO-fans en Star Wars-liefhebbers overal ter wereld.  

LEGO Star Wars 75382 Tie Interceptor wordt op 1 mei 2024 gelanceerd LEGO Star Wars 75382 Tie Interceptor wordt op 1 mei 2024 gelanceerd

Officiële reveal

Met een prijskaartje van €229,99 en  1931 stenen belooft de Tie Interceptor een indrukwekkende en gedetailleerde set te zijn. Fans kunnen verwachten dat deze set de karakteristieke kenmerken van de iconische Tie Interceptor uit de Star Wars-franchise vastlegt, inclusief zijn gestroomlijnde vorm, dubbele vleugels en kenmerkende cockpit.

 LEGO heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van hoogwaardige sets die trouw blijven aan hun bronmateriaal, en fans hopen dat deze Tie Interceptor geen uitzondering zal zijn. 

Dit verzamelmodel is ca. 40 cm lang en heeft een displaystandaard met een informatieplaatje, een jubileumsteen ter ere van 25 jaar LEGO Star Wars en ruimte voor de meegeleverde TIE Pilot LEGO minifiguur en LEGO Mouse Droid figuur.

Als een van de meest iconische schepen uit het Star Wars-universum, belooft de Tie Interceptor een welkome toevoeging te zijn aan de collecties van zowel LEGO-enthousiastelingen als Star Wars-fans. Met zijn elegante ontwerp en historische betekenis binnen de franchise, zal deze LEGO-set ongetwijfeld een blikvanger zijn in elke verzameling.

Ben je fan van LEGO star wars? kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs