LEGO kondigt Sonic 77000 Shadow bust set aan

Brickyes

Shadow the Hedgehog, een van de meest iconische schurken uit de Sonic-franchise, komt tot leven in LEGO-vorm! Fans kunnen genieten van het bouwen van deze intrigerende buste, compleet met alle kenmerkende details die Shadow tot een favoriet maken onder de fans.

LEGO kondigt Sonic 77000 Shadow bust set aan Image credit: SEGA

Iconische schurk Shadow krijgt LEGO behandeling

LEGO-fans en Sonic liefhebbers kunnen zich verheugen op de nieuwste toevoeging aan de LEGO Sonic-serie: de Shadow Bust set! Met maar liefst 720 stukjes biedt deze set een uitdagende en bevredigende bouwervaring voor alle leeftijden.

Een nieuwe dimensie aan LEGO bouwen

De Shadow Bust set belooft niet alleen een visueel aantrekkelijk model te worden, maar biedt ook een unieke bouwervaring. Geïnspireerd door de populaire Star Wars helmenlijn, combineert deze set esthetiek met uitdagende bouwtechnieken.

Prijs en beschikbaarheid

De set zal beschikbaar zijn voor €69,99 en wordt gelanceerd op 1 oktober 2024. LEGO-fans kunnen deze datum in hun agenda markeren om ervoor te zorgen dat ze deze gewilde set niet missen.

Verzamelbaar voor fans 

Of je nu een die-hard Sonic-fan bent of gewoon geniet van het bouwen van LEGO-modellen, de Shadow Bust set is een must-have verzamelobject. Met zijn gedetailleerde ontwerp en eerbetoon aan een van de meest memorabele personages uit de Sonic-franchise, is deze set een welkome toevoeging aan elke LEGO-verzameling.

Samenvattend

Met de aankondiging van de LEGO Sonic 77000 Shadow Bust set, wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan het LEGO-universum. Fans kunnen uitkijken naar een uitdagende bouwervaring en een prachtig displaystuk dat het iconische personage Shadow the Hedgehog eert.

Ben je al fan geworden van de nieuwe set Shadow the Hedgehog, kijk dan een keer naar onderstaande sets om te kijken in welke vorm deze set gebouwd gaat worden: