Betreed de Magie: Ontdek de Exclusieve LEGO Fantasty Adventure Ride (5007489) met VIP Punten!

Brickyes
5007489

Stap in de wereld van eindeloze verbeelding met de LEGO Fantasty Adventure Ride (5007489)!

Exclusief voor onze meest gewaardeerde VIP-leden, deze betoverende set neemt je mee op een onvergetelijke reis vol fantasie en avontuur. Vanaf 16 augustus 2023 kun je je VIP-punten verzilveren en deze unieke set toevoegen aan je LEGO-collectie.

De Fantasty Adventure Ride betovert jong en oud met zijn charmante details en intrigerende ontwerp. Ontmoet een dappere cowboy die behendig een lasso zwaait terwijl hij trots bovenop een majestueuze eenhoorn staat. De levendige kleuren en perfecte balans van speelsheid en elegantie maken deze set een ware eyecatcher.

Alleen met VIP Punten!

Grijp deze kans om je VIP-punten te gebruiken en de LEGO Fantasty Adventure Ride (5007489) aan je verzameling toe te voegen. Wees snel, want dit meesterwerk van creativiteit is exclusief beschikbaar voor onze VIP-leden en kan niet worden gekocht. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen magische avonturen met deze limited edition LEGO set. Bestel vandaag nog en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van Fantasty Adventure Ride!