LEGO Fantasty Adventure Ride - 5007489

Fantasty Adventure Ride

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Winkel Prijs Prijs met verzending Beschikbaar
Lego Nederland € 22,99 € 28,94 Bekijk

Stap in een Wereld van Verbeelding Laat je verwachtingen achter je terwijl je de drempel van verbeelding overschrijdt. De LEGO Fantasty Adventure Ride (5007489) wacht op jou, exclusief voor onze gewaardeerde VIP-leden. Dit is meer dan zomaar een set; het is een toegangskaart tot een wereld van betovering en avontuur.

Verzamel VIP Punten, Ontgrendel Magie Verdien je VIP-punten en onthul de poort naar magie. Slechts 2400 VIP-punten geven je de sleutel tot de exclusieve LEGO Fantasty Adventure Ride. Jouw inzet wordt beloond met een meesterwerk van creativiteit en bouwkunst dat je collectie zal verrijken.

Een Betoverend Meesterwerk van Bouwkunst Stel je voor: een dappere cowboy die met vastberadenheid een lasso zwaait, staand op de rug van een trotse eenhoorn. De LEGO Fantasty Adventure Ride wekt deze magische scène tot leven met levendige kleuren en verfijnde details. Dit is meer dan een bouwervaring - dit is het creëren van een eigen sprookje.

Een Exclusieve Tijdloze Schat Vanaf 16 augustus 2023 wordt geschiedenis geschreven in de wereld van LEGO. Deze set is niet te koop en zal nooit meer verkrijgbaar zijn, behalve voor onze VIP-leden. Een exclusieve tijdloze schat die je verzameling een vleugje mysterie en magie geeft.

Laat Je Verbeelding Galopperen Geef gehoor aan de roep van avontuur en verken de eindeloze mogelijkheden die de LEGO Fantasty Adventure Ride biedt. Deze set is meer dan stenen en plastic; het is een bron van inspiratie die je uitnodigt om je eigen verhalen te weven en je eigen avonturen te beleven.

Grijp Nu Je Kans Wacht niet langer - de tijd om je VIP-punten te benutten en de LEGO Fantasty Adventure Ride (5007489) aan je verzameling toe te voegen is nu. Met beperkte beschikbaarheid en een onweerstaanbare aantrekkingskracht, is dit het moment om jezelf een waardevolle beloning te gunnen.