LEGO Ideas Red London telephone booth (21347) vanaf 1 februari beschikbaar

Brickyes

Update: de set is zojuist officieel aangekondigd

Zojuist zijn de eerste details van de LEGO Ideas Rode Londen Telefooncel online verschenen. De set wordt naar verwachting op 1 februari 2024 gelanceerd. Met een verwachte verkoopprijs van €114,99 biedt deze set een boeiende bouwervaring met 1460 stukjes.

LEGO Ideas Red London telephone booth (21347) vanaf 1 februari beschikbaar

De set, die 31 cm hoog zal zijn, belooft niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan elke LEGO-verzameling te zijn, maar ook een creatieve uitdaging. Bouwers hebben de keuze om de telefooncel op twee verschillende manieren samen te stellen: als een klassieke 90's telefoon of als een nostalgische draaitelefoon.

Wat de set nog specialer maakt, is het inbegrepen lichtsteentje in het dak van de telefooncel, waardoor het geheel tot leven komt wanneer de bouwer klaar is met het project. Daarnaast wordt de omgeving van de telefooncel ook tot in de kleinste details weergegeven. De set bevat bestrating, een charmant hekje, een lantaarnpaal met bloemen en een karakteristiek straatnaambordje.

Met de Rode Londen Telefooncel set brengt LEGO niet alleen een stukje iconische Britse geschiedenis tot leven, maar biedt het ook een veelzijdige en meeslepende bouwervaring voor fans van alle leeftijden. Verzamelaars en enthousiaste bouwers kunnen uitkijken naar de release op 1 februari en zich klaarmaken voor uren creatief plezier met deze unieke toevoeging aan de LEGO Ideas-serie.

Fan van Londen? Bekijk ook eens deze sets: