LEGO Ideas presenteert: Je eigen nostalgische Londense telefooncel

Brickyes

LEGO heeft zojuist een nieuw product gelanceerd binnen het Ideas-thema: een bouwset waarmee je jouw eigen rode Londense telefooncel - 21347 kunt maken. Dit nostalgische bouwpakket is een perfect aandenken aan Londen, speciaal ontworpen voor reisliefhebbers en geschiedenisfanaten. Met authentieke details en diverse bouwmogelijkheden vormt deze set een waardevolle toevoeging aan elke LEGO-verzameling.

Rode Londense telefooncel LEGO Ideas presenteert: Bouw je eigen nostalgische Londense telefooncel

LEGO Ideas

LEGO Ideas fungeert als een uniek platform waar LEGO-fans hun eigen ontwerpen kunnen voorstellen en delen. Door middel van het stemproces kunnen mede-enthousiastelingen hun steun betuigen aan favoriete creaties, waarna LEGO overweegt om ontwerpen met meer dan 10,000 stemmen daadwerkelijk in productie te nemen. Dit heeft geresulteerd in een boeiende reeks LEGO-sets, die vaak variëren in thema en creativiteit.

De Londense telefooncel

De Londense telefooncel (21347) is een iconisch symbool van het Verenigd Koninkrijk en neemt een prominente plaats in de stedelijke geschiedenis in. Gebaseerd op het kenmerkende K2-ontwerp, is deze LEGO Ideas-set een eerbetoon aan dit historische communicatiemiddel dat nog steeds op straathoeken in Londen te bewonderen is. Het brengt een vleugje nostalgie en stedelijke charme naar de LEGO-wereld.

Deze set bevat niet alleen een gedetailleerde weergave van de iconische K2 Londense telefooncel, maar ook een zorgvuldig ontworpen omgeving. De bijbehorende geplaveide straat, een lantaarnpaal met hangende bloemenmanden, een bloempot en een hek met een verkeersbord completeren het nostalgische Londen-gevoel.

De bouwervaring wordt verder verrijkt door twee verschillende interieuropties voor de telefooncel. Kies tussen een klassieke telefoon met draaischijf die het tijdloze karakter weerspiegelt, of ga voor een meer eigentijdse uitstraling met een telefoon in de stijl van de jaren 90, elk voorzien van bijpassende stickers.

Deze bouwset is niet alleen een ode aan Londen, maar ook een veelzijdige decoratie voor thuis of op je bureau. Druk op de knop op het dak van de telefooncel om de LEGO verlichtingssteen te activeren en gebruik het hek als een elegante standaard voor je mobiele telefoon.

De LEGO Ideas-set, bestaande uit 1460 LEGO-stukjes, is verkrijgbaar vanaf 3 februari 2024 tegen een prijs van €114,99. Een unieke mogelijkheid om een stukje Londense geschiedenis in LEGO-vorm te ervaren en een prachtig cadeau-idee voor diegenen met een liefde voor reizen en geschiedenis.