UPDATE!LEGO Ideas 21351 The nightmare before christmas komt op 1 september 2024 officiële release!

Brickyes

De magie van Tim Burton's klassieke film "The Nightmare Before Christmas" komt tot leven in LEGO's nieuwste set: LEGO Ideas 21351. Met een verwachte release op 1 september 2024, is deze set een must-have voor zowel LEGO-liefhebbers als fans van de film. Ontdek hoe deze gedetailleerde en indrukwekkende bouwset je meeneemt naar de wereld van Jack Skellington en zijn onvergetelijke avonturen. Hieronder vind je alle details die je nodig hebt om je voor te bereiden op dit fantastische bouwproject.

LEGO Ideas 21351 The nightmare before christmas komt op 1 september 2024 UPDATE!LEGO Ideas 21351 The nightmare before christmas komt op 1 september 2024 officiële foto's

UPDATE! Een meesterwerk van 2193 Stenen en eerste foto's!

Met maar liefst 2193 stenen biedt deze LEGO Ideas set een uitdagende en lonende bouwervaring. Elke steen is zorgvuldig ontworpen om de magie en het unieke karakter van "The Nightmare Before Christmas" tot leven te brengen. Van het huis van Jack Skellington tot het stadsplein en Spiral Hill, de set zit boordevol iconische elementen die fans van de film zeker zullen herkennen en waarderen.

UPDATE! Acht iconische minifiguren

Deze set is niet compleet zonder de geliefde personages uit de film. In totaal bevat de set acht minifiguren, waaronder: Jack Skellington, Sally Stitches, Dr. Finkelstein, Lock, Shock, Barrel, Santa, Jack als Sandy Claws. Deze minifiguren zijn gedetailleerd en perfect gemaakt om de essentie van elk personage vast te leggen. Ze voegen extra waarde en speelplezier toe aan de set, waardoor het niet alleen een bouwproject is, maar ook een verzamelobject.

Een gedetailleerd en magisch center

Het hart van de set bevindt zich in het huis van Jack Skellington. Dit is het middelpunt van de set en is zorgvuldig gedetailleerd om het exacte uiterlijk en de sfeer van de film weer te geven. Van Jack’s unieke interieur tot de betoverende buitenkant, elk aspect van zijn huis is prachtig uitgevoerd.

Het stadsplein en stadhuis

Aan de rechterkant van de set bevindt zich het stadsplein, compleet met een stadhuis en een fontein. Dit deel van de set brengt de drukte en het leven van de stad uit de film tot leven. Het is de perfecte achtergrond voor scènes en verhalen met de minifiguren, waardoor fans de mogelijkheid hebben om hun favoriete momenten uit de film na te spelen of nieuwe avonturen te bedenken.

Spiral Hill en Jack’s ghostly dog Zero

Op de linkerkant van de set vinden we Spiral Hill, een iconisch kenmerk uit de film en de thuisbasis van Jack’s Ghostly dog Zero en zijn grafkelder. Dit gebied is prachtig vormgegeven en voegt een extra dimensie toe aan de set. Het biedt een mysterieuze en betoverende plek om te verkennen en is een must-have voor elke fan van de film.

Prijs en beschikbaarheid

De LEGO Ideas 21351 The Nightmare Before Christmas set is verkrijgbaar voor €199,99. Gezien de complexiteit, het aantal stenen en de gedetailleerde minifiguren, biedt deze set veel waar voor je geld. Het is de perfecte toevoeging aan de verzameling van elke LEGO-fan en een ideaal cadeau voor de feestdagen. LEGO insiders kunnen de set al vanaf 3 september kopen, niet insiders vanaf 6 september. Vergeet dus niet om insider te worden!

Ben je fan van LEGO Ideas? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets: