LEGO Ideas 21350 Jaws komt op 3 augustus

Brickyes

De langverwachte LEGO Ideas 21350 set, gebaseerd op de iconische film "Jaws" uit 1975 van regisseur Steven Spielberg, staat gepland voor release op 3 augustus. Met 1497 stukjes biedt deze set een uitdagende en meeslepende bouwervaring voor fans van LEGO en de film.

LEGO Ideas 21350 Jaws komt op 3 augustus LEGO Ideas 21350 Jaws komt op 3 augustus

Verbluffende details en karakters

De set bevat niet alleen een indrukwekkende replica van de legendarische haai, Bruce, maar ook minifiguren van de geliefde personages uit de film. Fans kunnen zich verheugen op de minifiguren van Martin Brody, Matt Hooper en Quint, waardoor ze het verhaal opnieuw kunnen beleven of nieuwe avonturen kunnen bedenken.

Prijs en beschikbaarheid

Met een prijskaartje van €159,99 biedt de LEGO Ideas 21350 set waar voor zijn geld, gezien de omvang en de gedetailleerde kenmerken ervan. Deze set zal beschikbaar zijn voor fans wereldwijd, waardoor iedereen de kans krijgt om hun eigen stukje filmgeschiedenis te bouwen.

Een hommage aan een klassieker

De release van deze LEGO set dient als een eerbetoon aan de blijvende impact van "Jaws" op de popcultuur en biedt fans een kans om hun liefde voor de film te uiten door middel van een creatief bouwproject. Of je nu een fan van LEGO bent, een liefhebber van de film, of beide, deze set belooft een waardevolle toevoeging te zijn aan elke collectie.

Ben je fan van LEGO Ideas? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs