LEGO Skihut - 10325: Dit is de nieuwste LEGO Kerst set!

Brickyes

LEGO heeft zojuist de nieuwste toevoeging aan de populaire LEGO Winterdorp collectie onthuld: de LEGO® ICONS Skihut (10325). Deze set biedt LEGO enthousiastelingen de mogelijkheid om een knusse bed & breakfast te bouwen met een besneeuwd dak en talloze leuke details.

LEGO® ICONS Skihut - 10325: Ontdek het ultieme winterverblijf in de LEGO Winterdorp collectie LEGO® ICONS Skihut - 10325: Ontdek het ultieme winterverblijf in de LEGO Winterdorp collectie

Vier de kerst met de nieuwste toevoeging aan de LEGO Winterdorp collectie  - LEGO Skihut - 10325 ⎯ Bekijk op LEGO

Belangrijkste features

Het meest opvallende kenmerk van de LEGO Skihut set is de ongelooflijke aandacht voor detail. Dit model van 3 verdiepingen zit boordevol prachtige elementen die de winterse sfeer tot leven brengen. Van de gemeubileerde ontvangstruimte met een incheckbalie, opgloeiende haard en koffiezetapparaat, tot de gezellige gastenkamer op de eerste verdieping met een haard en twee comfortabele bedden, en zelfs een knusse slaapkamer op zolder, deze skihut heeft het allemaal. Buiten vind je een houtopslag, skibox, schaatsbaan en toiletcabine, allemaal zorgvuldig ontworpen om de realistische charme van een winterse omgeving vast te leggen. Bovendien zijn er figuren van een vogel, kat en eekhoorn inbegrepen, wat een extra vleugje leven toevoegt aan dit prachtige winterlandschap.

De set bevat ook een kerstboom, vijf minifiguren die klaar zijn om hun wintersportavonturen te beleven, en figuren van een kat, eekhoorn en vogel om het buitenleven tot leven te brengen. Het enige wat je nodig hebt, is je verbeelding en enthousiasme om aan de slag te gaan.

Interactieve Functies

Als klap op de vuurpijl bevat de LEGO Skihut set interactieve functies die het spelen nog leuker maken. Druk eenvoudig op de schoorsteen en zie hoe de haardvuren in de receptie en gastenkamer op de eerste verdieping opgloeien. Dit voegt een extra laag van betrokkenheid en sfeer toe aan het geheel, waardoor je je echt in een knusse skihut in de bergen waant.

Kortom, de LEGO® ICONS Skihut set is een meesterwerk van bouwkunst en creativiteit dat de perfecte winterse sfeer vastlegt. Met fantastische details, bouwplezier voor het hele gezin, een compleet bouwpakket en interactieve functies is deze set een absolute must-have voor alle LEGO-liefhebbers. Dus waar wacht je nog op? Laat je innerlijke bouwmeester ontwaken en creëer je eigen winterse avonturen met de LEGO Skihut set.

Prijs en beschikbaarheid

De LEGO® ICONS Skihut set heeft een prijs van €99,99 en is beschikbaar vanaf 1 oktober 2023 voor LEGO Insiders en vanaf 4 oktober voor iedereen.

LEGO Skihut - 10325 ⎯ Bekijk op LEGO

Met zijn prachtige details, interactieve functies en mogelijkheid om als gezin samen te bouwen, is de LEGO® ICONS Skihut een perfect cadeau voor LEGO fans en liefhebbers van het LEGO Winterdorp collectie. Haal de winterse sfeer in huis met deze hoogwaardige bouwset!