LEGO Icons 10370 Poinsettia: Nu als pre-order beschikbaar!

Brickyes

LEGO heeft opnieuw een prachtig en gedetailleerd bouwpakket uitgebracht: de LEGO Icons 10370 Poinsettia. Dit set, dat bekendstaat als de kerstster, is een must-have voor liefhebbers van de feestdagen en LEGO-fanaten. Met oog voor detail en een verfijnde uitstraling biedt deze set een unieke toevoeging aan elke kerstdecoratie.

LEGO Icons 10370 Poinsettia: Eerste kijk LEGO Icons 10370 Poinsettia: Nu als pre-order beschikbaar!

Aantal stenen

De LEGO Icons 10370 Poinsettia bestaat uit 608 stenen, wat voldoende uitdaging biedt voor zowel ervaren bouwers als beginners die hun vaardigheden willen verbeteren. 

Afmetingen en ontwerp

De afmetingen zijn ca. 21 cm hoog, 22 cm breed en 17 cm diep De LEGO kerstster belooft een realistisch en elegant design, ideaal om in huis tentoon te stellen tijdens de feestdagen.

Prijs en beschikbaarheid

Met een prijs van €49,99 biedt de LEGO Icons 10370 Poinsettia een betaalbare manier om je kerstversiering naar een hoger niveau te tillen. Deze set is vanaf 1 oktober 2024 verkrijgbaar, maar je kan hem nu al pre-orderen! Als je hem nu besteld, krijg je de set uiterlijk 1 oktober in huis. 

Aanbevolen leeftijd

De set is aanbevolen voor bouwers van 18 jaar en ouder, wat de complexiteit en verfijning van het model benadrukt. Dit is geen typisch kinderspeelgoed, maar een zorgvuldig ontworpen stuk dat vooral volwassenen zal aanspreken.

Een iconisch symbool van kerstmis

Bij ons wordt de Poinsettia vaak de kerstster genoemd, en dit LEGO-model vangt perfect de sfeer en betekenis van dit iconische symbool. Met deze set kun je niet alleen je bouwvaardigheden testen, maar ook een prachtige en feestelijke decoratie creëren die elk kersthuis zal verlichten.

Kortom, de LEGO Icons 10370 Poinsettia is een stijlvolle toevoeging aan je kerstdecoratie en een perfect cadeau voor LEGO-liefhebbers. Mis deze kans niet om een stukje LEGO-magic in huis te halen!

Ben je fan van Kerst en  LEGO? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Ben je fan van LEGO Icons? Kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs