LEGO Harry Potter 76437 The Burrow collectors edition en LEGO Ideas 21351 The nightmare before christmas vanaf nu te koop!

Brickyes

Vanaf vandaag kan je de twee langverwachte sets van LEGO kopen, we hebben het over: de LEGO Harry Potter 76437 The Burrow Collectors Edition en de LEGO Ideas 21351 The Nightmare Before Christmas. Deze sets zijn vanaf nu verkrijgbaar en beloven een onvergetelijke bouwervaring voor zowel fans van Harry Potter als van de iconische stop-motion film van Tim Burton.

LEGO Harry Potter 76437 The Burrow collectors edition en  LEGO Ideas 21351 The nightmare before christmas vanaf nu te koop! LEGO Harry Potter 76437 The Burrow collectors edition en LEGO Ideas 21351 The nightmare before christmas vanaf nu te koop!

The Burrow collectors edition: Het huis van de familie Wemel

De LEGO Harry Potter 76437 The Burrow Collectors Edition brengt het charmante en excentrieke huis van de familie Wemel tot leven. Dit huis, dat een belangrijke rol speelt in de Harry Potter-films, is een favoriet onder fans vanwege zijn unieke uitstraling en warme sfeer. LEGO heeft dit prachtig nagebootst met een set die barst van de details.

Met 2405 stukjes en een prijs van €259,99 biedt deze set een uitdagende bouwervaring voor de serieuze verzamelaar. The Burrow heeft schuine vloeren, wankele muren,  en een volledige inrichting die het huis echt tot leven brengt. Daarnaast bevat de set meerdere minifiguren van geliefde personages, waaronder Arthur, Molly, Ron en Ginny Wemel. Voor Harry Potter-fans is dit een must-have voor hun collectie. Niet te vergeten dan je er ook nog tal van GWP's bij krijgt!

The nightmare before Christmas

Naast The Burrow is er nog een nieuwe set die de aandacht trekt: de LEGO Ideas 21351 The Nightmare Before Christmas. Deze set is tot stand gekomen dankzij LEGO Ideas, waar fans hun eigen ontwerpen kunnen indienen. Na een overweldigende hoeveelheid stemmen werd besloten om deze set daadwerkelijk in productie te nemen.

De set, die 2193 stukjes heeft brengt de magie van Tim Burtons cultklassieker naar je LEGO-verzameling. Met iconische figuren zoals Jack Skellington en Sally, biedt deze set een boeiende bouwervaring die de griezelige maar charmante wereld van Halloween Town perfect weergeeft. Van de gedetailleerde ornamenten tot de unieke gebouwen, elk aspect van de film is zorgvuldig gerepliceerd.

Beschikbaarheid en Prijs

Beide sets zijn vanaf nu beschikbaar en kunnen online worden besteld of in de winkel worden gekocht. De LEGO Harry Potter 76437 The Burrow Collectors Edition wordt verkocht voor een adviesprijs van €249,99, terwijl de LEGO Ideas 21351 The Nightmare Before Christmas verkrijgbaar is voor €199,99.

Voor LEGO-fans, verzamelaars, en liefhebbers van zowel Harry Potter als The Nightmare Before Christmas zijn deze nieuwe sets een fantastische toevoeging aan hun collectie. Wees er snel bij, want deze sets beloven een hit te worden!

Conclusie

Met de lancering van deze nieuwe sets, blijft LEGO fans verrassen met gedetailleerde en zorgvuldig samengestelde verzamelobjecten. Of je nu een liefhebber bent van de magische wereld van Harry Potter of de duistere charme van Halloween Town, deze sets bieden urenlang bouwplezier en zijn een eerbetoon aan de geliefde franchises.

Ben je fan van de Harry Potter LEGO sets? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Ben je fan van LEGO Ideas? Kijk dan een keertje naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs