LEGO 75396 Desert Skiff & Sarlacc pit brengt iconische Star Wars scene tot leven

Brickyes

LEGO fans en Star Wars liefhebbers hebben een nieuwe reden om enthousiast te zijn. Met de release van LEGO 75396 Desert Skiff & Sarlacc Pit, biedt LEGO een gedetailleerde reconstructie van een van de meest memorabele scènes uit de Star Wars saga. Deze set is een perfecte aanvulling voor verzamelaars en jonge bouwers die de epische avonturen van een ver verleden in een sterrenstelsel ver weg willen herbeleven.

LEGO 75396 Desert Skiff & Sarlacc pit brengt iconische Star Wars scene tot leven

Gedetailleerde bouwervaring

Met 558 stenen biedt de Desert Skiff & Sarlacc Pit set een uitdagende en lonende bouwervaring. De set, die 9 cm hoog, 22 cm breed en 13 cm diep is, bevat talloze details die zowel trouwe Star Wars fans als LEGO bouwers zullen waarderen. Van de nauwkeurig nagebouwde skiff tot de angstaanjagende Sarlacc Pit, elk element van deze set is ontworpen om de epische scène tot leven te brengen.

Inclusief zes minifiguren

Een van de hoogtepunten van deze set is het indrukwekkende aantal van zes minifiguren, die zorgen voor eindeloze speelmogelijkheden. De set bevat enkele iconische personages uit de Star Wars saga, waardoor bouwers de spannende confrontaties en avonturen kunnen naspelen. Of je nu een fanatieke verzamelaar bent of gewoon houdt van het creatieve bouwproces, de minifiguren voegen een extra dimensie toe aan het speelplezier.

Prijs en beschikbaarheid

De Desert Skiff & Sarlacc Pit set wordt uitgebracht op 1 augustus 2024 en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €79,99. Met een aanbevolen leeftijd van 9 jaar en ouder is deze set geschikt voor jongere bouwers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, maar ook voor volwassen fans die hun collectie willen uitbreiden met een iconisch stuk uit het Star Wars universum.

Een perfect cadeau voor fans

Of je nu op zoek bent naar een perfect cadeau voor een jonge Star Wars fan of een verzamelaar die zijn collectie wil uitbreiden, de Desert Skiff & Sarlacc Pit set is een uitstekende keuze. Met zijn gedetailleerde ontwerp en meeslepende speelmogelijkheden, belooft deze set urenlang bouwplezier en avontuur in een sterrenstelsel ver, ver weg.

Maak je klaar om een van de meest iconische scènes uit Star Wars na te spelen en voeg deze geweldige set toe aan je LEGO verzameling. De Desert Skiff & Sarlacc Pit set is een must-have voor elke fan van de epische ruimteopera.

Ben je fan van LEGO star wars? kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs