Een nieuwe legendarische toevoeging aan de LEGO Star Wars serie:LEGO 75397: Jabba's Sail Barge

Brickyes

Op 3 oktober 2024 zal LEGO de langverwachte set met nummer 75397 lanceren: Jabba's Sail Barge. Deze buitengewone toevoeging aan de LEGO Star Wars-thema brengt het epische en iconische ruimteschip tot leven in de verbluffende details waar LEGO bekend om staat.

Een nieuwe Legendarische Toevoeging aan de LEGO Star Wars Serie Foto van Wookieepedia

Specificaties en afmetingen

De set bevat een indrukwekkend aantal van 3942 stenen en meet 26 cm in hoogte, 25 cm in breedte en een indrukwekkende 60 cm in lengte. Hiermee wordt Jabba's Sail Barge in al zijn majestueuze glorie gereproduceerd, waardoor fans van Star Wars de kans krijgen om dit iconische voertuig in hun eigen huis te bezitten.

Een opmerkelijke samenstelling van minifiguren

Jabba's Sail Barge wordt geleverd met 10 minifiguren die de essentie van het Star Wars-universum vastleggen. Onder deze minifiguren vinden we enkele van de meest geliefde personages, waaronder Jabba the Hutt, R2-D2, Salacious Crumb, C-3PO, Leia Organa (Princess Leia), Max Rebo, Huttslayer (Slave Leia), Klaatu, Gamorrean Guard en Bib Fortuna. Deze gedetailleerde minifiguren voegen een extra laag authenticiteit toe aan het bouwplezier.

Geschikt voor volwassenen: Aanbevolen leeftijd 18+

Met zijn complexe bouwtechnieken en uitdagende assemblage is Jabba's Sail Barge ontworpen met volwassen LEGO-fans in gedachten. De aanbevolen leeftijd van 18+ onderstreept het niveau van nauwkeurigheid en detail dat deze set biedt, waardoor het een must-have is voor elke Star Wars-verzamelaar.

Prijs en extra's

Deze opmerkelijke set heeft een prijskaartje van €499,99 bij LEGO. Maar dat is niet alles. Als extraatje wordt bij aankoop van Jabba's Sail Barge de LEGO 40740 Luke Skywalker's Lightsaber cadeau gedaan, het lightzwaard heeft 145 stukjes waardoor fans nog meer redenen hebben om enthousiast te worden over deze release.

Conclusie

Jabba's Sail Barge belooft een meesterwerk te worden dat de harten van Star Wars- en LEGO-fans over de hele wereld zal veroveren. Met zijn indrukwekkende omvang, gedetailleerde minifiguren en nauwgezette ontwerp, is deze set een eerbetoon aan een van de meest gedenkwaardige schepen uit het Star Wars-universum. Bereid je voor om op 3 oktober 2024 aan boord te gaan van een episch LEGO-avontuur dat je nooit zult vergeten. We houden jullie op de hoogte van zodra er nieuwe informatie komt over deze set.

Ben je fan van LEGO star wars? kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs