UPDATE! Bouw de legendarische LEGO Marvel 76295 The Avenger's Helicarrier nu beschikbaar als pre-order!

Brickyes

LEGO verrijkt zijn Marvel-collectie met de nieuwste aanwinst: de LEGO Marvel 76295 The Avenger's Helicarrier. Deze set belooft een spannende bouwervaring voor zowel Marvel-fans als LEGO-liefhebbers. Lees verder om alles te ontdekken over dit iconische model.

Bouw de legendarische LEGO Marvel 76295 The Avenger's Helicarrier

Een iconisch Marvel-voertuig

De LEGO Marvel 76295 The Avenger's Helicarrier brengt een van de meest herkenbare voertuigen uit het Marvel-universum tot leven. De Helicarrier is het vliegende hoofdkwartier van S.H.I.E.L.D. en heeft een prominente rol gespeeld in de Avengers-films. Met deze set kunnen bouwers het iconische schip in midi-schaal nabouwen en hun favoriete scènes uit de Marvel-films opnieuw beleven.

Uitdagend en gedetailleerd bouwproject

Met 509 stukjes biedt deze set een uitdagende en plezierige bouwervaring. Ondanks het midi-schaalformaat is de Helicarrier rijk aan details. Van de commandobrug tot de start- en landingsbanen voor jets, elk onderdeel van deze set is zorgvuldig ontworpen om de essentie van het originele voertuig vast te leggen. Dit maakt het bouwen van de Helicarrier zowel bevredigend als lonend voor LEGO-enthousiastelingen.

Voor volwassen bouwers

De LEGO Marvel 76295 The Avenger's Helicarrier is speciaal ontworpen voor bouwers van 18 jaar en ouder. Deze set richt zich op volwassen fans die op zoek zijn naar een complex en gedetailleerd bouwproject. Het bouwen van de Helicarrier vereist precisie en geduld, wat het een perfecte keuze maakt voor ervaren bouwers die een nieuwe uitdaging willen aangaan.

UPDATE! Release en prijs

De LEGO Marvel 76295 The Avenger's Helicarrier zal vanaf 1 augustus 2024 verkrijgbaar zijn. Met een verkoopprijs van €59,99 biedt deze set een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gezien de detaillering en de omvang van het model. Dit maakt het een geweldige aanvulling op elke LEGO- en Marvel-collectie. De set kan je nu voorbestellen om hem uiterlijk op 1 augustus in huis te hebben!

Conclusie

Met de release van de LEGO Marvel 76295 The Avenger's Helicarrier blijft LEGO de verwachtingen overtreffen door iconische elementen uit de popcultuur om te zetten in gedetailleerde en uitdagende bouwsets. Deze Helicarrier-set is niet alleen een fantastische aanvulling voor LEGO- en Marvel-fans, maar ook een geweldige manier om de opwinding en magie van het Marvel-universum in huis te halen. Mis deze kans niet om een stukje van de Avengers-wereld zelf te bouwen!

Ben je fan van de Avengers of MARVEL? Kijk dan een keer naar onderstaande sets: