4 nieuwe LEGO Star Wars sets op 1 mei gepland

Brickyes

LEGO-liefhebbers en Star Wars-fans kijken reikhalzend uit naar de release van de nieuwste toevoegingen aan de LEGO Star Wars-collectie. Met een gevarieerd assortiment aan sets die iconische scènes en personages uit de geliefde franchise vastleggen, is er voor iedereen iets om van te genieten. Laten we eens kijken naar de hoogtepunten van wat er op 1 mei 2024 zal komen.

4 nieuwe LEGO Star Wars sets op 1 mei gepland 4 nieuwe LEGO Star Wars sets op 1 mei gepland

Grogu's Grote Ontsnapping: LEGO Star Wars 75378 BARC Speeder 

Aantal Stukjes: 221 stuks 

Minifiguren: Grogu, Kelleran Beq, 2x 501st Trooper met witte helm 

Prijs: €29.99 

Fans van de schattige Grogu, ook bekend als Baby Yoda, zullen genieten van deze actievolle set. Ga samen met Grogu en zijn metgezellen op een gedurfde ontsnapping aan boord van de BARC Speeder. Met gedetailleerde minifiguren en een compact maar dynamisch ontwerp belooft deze set urenlang fantasierijk spel.

Ontketen de Donkere Kant: LEGO Star Wars 75383 Sith Infiltrator 

Aantal Stukjes: 640 stuks 

Minifiguren: Darth Maul, Padmé Amidala, Qui-Gon Jinn, Kapitein Panaka, Saw Gerrera (25e jubileumfiguur) 

Prijs: €69.99 

Stap in de schaduwen met de Sith Infiltrator set, met de dreigende Darth Maul en een line-up van iconische personages uit de prequel-trilogie. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en scala aan minifiguren zal deze set zowel verzamelaars als fans van de donkere kant weten te boeien.

Zet het Droidenleger in: LEGO Star Wars 75381 Droideka 

Aantal Stukjes: 583 stuks 

Minifiguur Schaal: Droideka 

Prijs: €59.99 

Bereid je voor op de strijd met de formidabele Droideka set, die de iconische vernietigingsdroides in al hun dreigende glorie toont. Met oog voor detail en een authentieke weergave is deze set een must-have voor elke fan van de Separatistenkrachten.

Herleef de Sensatie: LEGO Star Wars 36380 Boonta Eve Podrace Diorama 

Aantal Stukjes: 718 stuks 

Prijs: €69.99 

Beleef de opwindende spanning van de Boonta Eve Podrace met deze meeslepende diorama set. Met intrigerende details en geliefde personages uit Episode I: The Phantom Menace is deze set een eerbetoon aan een van de meest iconische sequenties in de Star Wars-geschiedenis.

Ben je fan van LEGO star wars? kijk dan een keer naar onderstaande sets:

Vind de beste prijs