LEGO Waterplakband - 854065

Waterplakband

Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten met dit leuke waterplakband

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
Met de Waterplakband accessoireset (854065) kunnen LEGO® fans de zee tot leven brengen. Rol het blauwe plakband met rimpel- en golfeffecten uit en laat je fantasie de vrije loop met leuke zee-verhalen. Deze set bevat ook 10 extra elementen, waaronder een kikker, een vis, een krab, zeewier en een vlot. Jonge bouwers zullen urenlang geboeid zijn. Deze accessoireset is perfect om leuke verhalen over de zee na te spelen. Het is een betoverend cadeau voor LEGO® fans vanaf 6 jaar, ideaal voor verjaardagen of kerst. Met eenvoudige instructies om het rollenspel snel op gang te brengen. Het plakband is ongeveer 8 cm breed en kan tot maximaal 15 m worden uitgerold. Dit geeft kinderen genoeg ruimte om allerlei spannende zee-avonturen te beleven.
  • Jonge bouwers hebben alles wat ze nodig hebben om leuke verhalen over de zee te kunnen naspelen met deze leuke accessoireset, bestaande uit waterplakband en 10 extra elementen.
  • Dit is een betoverend LEGO® verjaardags- of kerstcadeau om de creativiteit van kinderen vanaf 6 jaar te stimuleren. Het is inclusief eenvoudige instructies om het rollenspel snel op gang te brengen.
  • Het plakband is ca. 8 cm breed en kan tot maximaal 15 m worden uitgerold: lang genoeg voor kinderen om allerlei zee-avonturen te beleven.