LEGO Sportaccessoires - 40375

Deze set is niet meer in productie sinds 2021-12-31
Sportaccessoires

Leuke en gedetailleerde LEGO® Sportaccessoireset

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Met de LEGO® xtra Sportaccessoireset (40375) kunnen kinderen hun favoriete sporten tot leven brengen. Deze leuke speelset bevat verschillende LEGO sportattributen, zoals hockeysticks, doelen, een puck, rolschaatsen, een bouwbare schietschijf en boog, ski's en skistokken, helmen voor minifiguren en een trofee-element. Met deze set kunnen kinderen urenlang speelplezier beleven en hun creativiteit de vrije loop laten. Voeg sportplezier en -avonturen toe aan de LEGO sets die je al hebt! De LEGO® xtra Sportaccessoireset is perfect om verschillende coole en opwindende sporten na te spelen. Of je nu hockey, skiën, rolschaatsen of boogschieten wilt doen, deze set heeft alles wat je nodig hebt. En vergeet de trofee niet voor de winnaar! Deze geweldige set is geschikt om alleen mee te spelen, maar ook voor competitief sportplezier met vriendjes. Combineer de set met andere LEGO® sets en ontdek een wereld van spannende nieuwe speelopties. Deze 36-delige bouwset is een prachtig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. Met de eenvoudig te volgen instructies kunnen jonge bouwers de set snel en vol vertrouwen in elkaar zetten. Perfect voor verjaardagen of als kerstcadeau!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Kinderen kunnen verschillende coole, opwindende sporten naspelen met deze LEGO® xtra Sportaccessoireset. De set bevat bouwbare attributen voor hockey, skiën, rolschaatsen en boogschieten, plus een trofee voor de winnaar!
  • Deze geweldige set is zowel geschikt om alleen mee te spelen als voor competitief sportplezier met vriendjes. In combinatie met andere LEGO® sets biedt de set toegang tot een wereld van spannende nieuwe speelopties.
  • Deze 36-delige bouwset is een prachtig verjaardags- of kerstcadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. Hij wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies, zodat jonge bouwers de set snel en vol vertrouwen in elkaar kunnen zetten.