LEGO Ron sleutelhanger - 854116

Ron sleutelhanger

Kinderen kunnen Ron Wemel™ overal mee naartoe nemen

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Fans van de Harry Potter™ films kunnen hun dag magisch maken met de LEGO® Ron Wemel™ sleutelhanger. Deze sleutelhanger bevat een echte LEGO minifiguur van Ron Wemel, compleet met zijn Griffoendor uniform. De minifiguur is stevig bevestigd aan een sterke metalen ketting met een stevige metalen ring. Hierdoor kan hij veilig worden bevestigd aan sleutels, rugzakken, broodtrommels en meer. Belangrijkste kenmerken: - LEGO® minifiguur van Ron Wemel™ bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur kan niet worden losgemaakt. - De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden bevestigd aan sleutelbossen, rugzakken, broodtrommels en meer. - Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 4 cm breed en 1 cm diep. - Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Een LEGO® minifiguur van Ron Wemel™ aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit goed vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, broodtrommel en nog veel meer.
  • Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 4 cm breed en 1 cm diep. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.