LEGO Harry Potter™ sleutelhanger - 854114

Harry Potter™ sleutelhanger

Kinderen kunnen Harry Potter™ overal mee naartoe nemen

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: Jan's Steen (€ 12,94)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Fans van de Harry Potter™ films zullen betoverd zijn door deze LEGO® Harry Potter sleutelhanger. Het bevat een minifiguur van Harry Potter in zijn Griffoendor™ uniform, stevig vastgemaakt aan een metalen ketting met een sterke metalen ring. Deze sleutelhanger is perfect om elke dag een vleugje magie toe te voegen aan je sleutels, rugzak, broodtrommel en meer. Belangrijkste kenmerken: - LEGO® minifiguur van Harry Potter™ bevestigd aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur kan niet worden losgemaakt van de ketting. - Veilig en gemakkelijk te bevestigen aan sleutelbossen, rugzakken, broodtrommels en meer. - Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 4 cm breed en 1 cm diep. - Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voeg een vleugje magie toe aan je dagelijkse routine met deze LEGO® Harry Potter sleutelhanger. Bestel nu en laat je betoveren!

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Een LEGO® minifiguur van Harry Potter™ aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit goed vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, broodtrommel en nog veel meer.
  • Afmetingen: ca. 9 cm hoog, 4 cm breed en 1 cm diep. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.