LEGO Red Son sleutelhanger - 854086

Red Son sleutelhanger

Cool accessoire voor fans van de LEGO® Monkie Kid™ schurk Red Son

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen
Laat je fantasie de vrije loop met deze opvallende Red Son sleutelhanger (854086) uit het LEGO® Monkie Kid™ universum. De minifiguur van de roodharige schurk is stevig bevestigd aan een metalen ring en ketting. Een cool cadeau voor fans van LEGO Monkie Kid speelsets, eenvoudig te bevestigen aan een sleutelbos of tas. - Inclusief een minifiguur van Red Son aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur kan niet losgemaakt worden van de ketting. - De metalen ring kan veilig vastgemaakt worden aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp. - Met een lengte van ongeveer 9 cm is dit een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar en fans van het spannende LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Deze LEGO® Monkie Kid™ sleutelhanger (854086) bestaat uit een minifiguur van Red Son aan een stevige metalen ring en ketting. De minifiguur zit vast aan de metalen ketting en kan niet worden losgemaakt.
  • De metalen ring kan gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt aan een sleutelbos, rugzak, tas of ander voorwerp.
  • Met een lengte van ca. 9 cm is dit een fantastisch cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar of voor elke fan van het spannende LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed.