LEGO Red Son's helvliegtuig - 80019

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Red Son's helvliegtuig

Geweldig helvliegtuig voor legendarische gevechten tussen Red Son en Monkie Kid

Momenteel niet beschikbaar Bekijk op de LEGO site

Beste prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.

LEGO Monkie Kid™ speelgoedset (80019) - Actie en avontuur!

Laat je creativiteit de vrije loop met deze spannende LEGO Monkie Kid™ speelgoedset (80019). Beleef avonturen boordevol actie met Red Son's helvliegtuig, een minibouwwerk van de Berg van bloemen en fruit en de gouden staf. Het straalvliegtuig heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur en 2 schieters met veermechanisme. Deze set is een geweldig cadeau en bevat minifiguren van Monkie Kid, Red Son en Bob, compleet met wapens en accessoires zoals Red Son's krachthandschoen en een LEGO jetpack.

Interactieve instructies

Bij deze set worden gedrukte instructies geleverd. Daarnaast kun je ook gebruik maken van Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Hiermee kun je het model van alle kanten bekijken op het scherm, wat het bouwproces nog leuker maakt.

Bouwen, spelen en leren

LEGO Monkie Kid sets zijn gebaseerd op de Chinese cultuur en waarden. Ze brengen de verhalen van de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" op een nieuwe manier tot leven en helpen kinderen bij het ontwikkelen van moed, veerkracht en optimisme.

  • Kinderen kunnen de heldhaftige Monkie Kid spelen en de Berg van bloemen en fruit beschermen tegen de aanvallen van Red Son's helvliegtuig met deze LEGO Monkie Kid speelgoedset (80019).
  • De set bevat 3 minifiguren: Monkie Kid, Red Son met krachthandschoen en vlamafvurende elementen, en Bull Clone Bob met een bouwbaar jetpack en vlammenwerper. Dit zorgt voor eindeloos speelplezier en spannende verhalen.
  • Het helvliegtuig heeft een cockpit met ruimte voor een minifiguur en 2 schieters met veermechanisme. Op het minibouwwerk van de Berg van bloemen en fruit staat de gouden staf voor fantasierijke gevechten.
  • Met 299 hoogwaardige LEGO stukjes biedt deze set kinderen vanaf 7 jaar een boeiende bouw- en speelervaring. Het is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden.
  • Het helvliegtuig heeft een compact formaat van ongeveer 10 cm hoog, 21 cm lang en 14 cm breed. Hierdoor kunnen kinderen het gemakkelijk vasthouden, ermee vliegen en het geschut afvuren.
  • Inclusief gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app, waarmee kinderen een virtuele versie van dit unieke speelgoedmodel kunnen bekijken tijdens het bouwen.
  • LEGO Monkie Kid bouwspeelgoed brengt de Chinese legende van de Monkey King op een innovatieve manier tot leven en helpt kinderen bij het versterken van hun creativiteit, veerkracht en optimisme.
  • LEGO onderdelen voldoen aan strenge normen en kunnen keer op keer stevig op elkaar worden gezet. Dit is al zo sinds 1958.
  • LEGO stenen en onderdelen worden uitgebreid getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
  • Kinderen kunnen de rol aannemen van de heldhaftige Monkie Kid en zo de Berg van bloemen en fruit beschermen tegen de aanvallen van Red Son's helvliegtuig met deze LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset boordevol actie (80019).
  • Dit leuke speelgoed is inclusief 3 minifiguren – Monkie Kid, Red Son met de krachthandschoen en vlamafvurende elementen, en Bull Clone Bob met een bouwbaar jetpack en vlammenwerper voor allerlei spannende verhalen.
  • Het helvliegtuig beschikt over een cockpit met ruimte voor een minifiguur en 2 schieters met veermechanisme. Op het minibouwwerk van de Berg van bloemen en fruit staat de gouden staf voor spannende, fantasierijke gevechten.
  • Deze hoogwaardige, 299-delige LEGO® set met een straalvliegtuig biedt kinderen vanaf 7 jaar een boeiende bouw- en speelervaring. Een superleuk cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.
  • Het helvliegtuig is ca. 10 cm hoog, 21 cm lang en 14 cm breed – een compact formaat, zodat kinderen het gemakkelijk vast kunnen houden, ermee kunnen vliegen en het geschut kunnen afvuren.
  • Inclusief gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS in de gratis LEGO® Bouwinstructies app, waarmee kinderen tijdens het bouwen een virtuele versie van dit unieke speelgoedmodel kunnen bekijken.
  • Het leuke LEGO® Monkie Kid™ bouwspeelgoed laat de Chinese legende van de Monkey King op nieuwe manieren tot leven komen door middel van innovatieve verhalen en helpt de creativiteit, de veerkracht en het optimisme van kinderen te versterken.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strenge normen, zodat ze keer op keer stevig op elkaar te zetten zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.