LEGO Potloodbakje - 41936

Deze set is niet meer in productie sinds 2022-12-31
Potloodbakje

Maak gepersonaliseerde ontwerpen op een potloodbakje met ruimtethema

Deze set is momenteel, inclusief verzending, het goedkoopst bij: SpeelGoedNL (€ 22,90)

Beste prijzen

Bekijk alle prijzen

LEGO® DOTS Potloodbakje (41936) - Creatieve knutselset met tech-thema

Op zoek naar een leuk cadeau voor een ruimtefan? Het LEGO® DOTS Potloodbakje (41936) is een geweldige keuze! Kinderen kunnen dit potloodbakje snel en eenvoudig in elkaar zetten met behulp van het instructievel. Vervolgens kunnen ze hun potloodhouder aanpassen aan hun stemming of kamer. Opruimen en sorteren zijn een fluitje van een cent dankzij het meegeleverde bewaarbakje.

Deze praktische set stimuleert de fantasie en zelfexpressie van kinderen. Het bevat een hoog blauw met zwart potloodbakje in de vorm van een raket. Het bakje heeft een raam aan de voorkant waar een foto of tekening in geplaatst kan worden. Daarnaast is er voldoende opbergruimte voor potloden en ander schrijfgerei. De set bevat ook een heleboel kleurrijke tegels om het potloodbakje mee te versieren.

Het leuke aan deze set is dat kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en het potloodbakje kunnen personaliseren zoals zij dat willen. Ze kunnen het aanpassen aan hun stemming of kamer, of hun ontwerpen delen met vrienden. Dit Potloodbakje (41936) is een ideaal cadeau voor kinderen die van creatief speelgoed houden en een beloning verdienen.

  • Stimuleer de creativiteit van kinderen met dit avontuurlijke LEGO® DOTS Potloodbakje (41936). Laat ze de raket hun eigen ontwerp geven.
  • Kinderen kunnen hun zelfexpressie ontwikkelen door de multifunctionele potloodhouder te versieren. Ze kunnen de meegeleverde patroonideeën volgen of hun eigen ontwerpen bedenken.
  • In de verpakking zit een bouwbare raket met een raam dat open kan. Hierin kunnen kinderen een foto of tekening plaatsen. Achterin de raket is er ruimte om potloden, schrijfgerei of andere spulletjes op te bergen.
  • Dit Potloodbakje (41936) is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar die van de ruimte of knutselen houden. Het is een creatief cadeau voor zowel jongens als meisjes.
  • De handige, decoratieve raket is ongeveer 18 cm hoog en 7 cm breed. Dit creatieve knutselcadeau is perfect voor jonge ontwerpers die steeds nieuwe ontwerpen willen uitproberen.
  • LEGO® DOTS sets, zoals dit Potloodbakje (41936), geven kinderen interessante knutselideeën. Deze kamerdecoratieset wordt geleverd in een handig bewaarbakje en stimuleert kinderen om spelenderwijs hun zelfvertrouwen en creativiteit te ontwikkelen.
  • Met LEGO® DOTS sets kunnen kinderen hun zelfexpressie en fantasie vergroten door het maken en aanpassen van kamerdecoraties of sieraden. LEGO® zorgt ervoor dat plezier toegankelijk is voor meer kinderen.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn - en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden uitgebreid getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kunnen kinderen veilig spelen en hun creativiteit de vrije loop laten.

Alle prijzen

Als Amazon-Partner verdient Brickyes aan in aanmerking komende aankopen.
  • Stimuleer de creativiteit van kinderen met dit avontuurlijke LEGO® DOTS Potloodbakje (41936). De fantasie krijgt een boost wanneer ze de raket hun eigen ontwerp geven.
  • Opbergruimte in de vorm van een raket! Kinderen ontwikkelen hun zelfexpressie tijdens het versieren de multifunctionele potloodhouder, waarbij ze de meegeleverde patroonideeën kunnen volgen of hun eigen ontwerpen kunnen bedenken.
  • Wat zit er in de verpakking? Deze leuke set bevat een bouwbare raket met een raam dat open kan met ruimte voor een foto of tekening en een bakje aan de achterkant om potloden, schrijfgerei of andere spulletjes in op te bergen.
  • Kinderen vanaf 6 jaar die van de ruimte of knutselen houden, zullen dit Potloodbakje (41936) geweldig vinden. De aanpasbare raket en kleurrijke tegels vormen een creatief cadeau voor jongens en meisjes.
  • De handige, decoratieve raket is ca. 18 cm hoog en 7 cm breed. Dit creatieve knutselcadeau is perfect voor jonge ontwerpers die keer op keer verschillende ontwerpen willen proberen.
  • Geef kinderen interessante knutselideeën met LEGO® DOTS sets. Deze kamerdecoratieset is verpakt in een bewaarbakje en stimuleert kinderen om hun zelfvertrouwen en creativiteit spelenderwijs te ontwikkelen.
  • LEGO® DOTS sets vergroten de zelfexpressie en fantasie van kinderen door het maken en aanpassen van kamerdecoraties of sieraden, waarmee LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk wordt.
  • LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.